... когато ми е сух гърба.Seikosha написа:Шегаджия си ти!
Сега е мокър, така че пиша без майтап.
Виж в правилна посока ли вървя: viewtopic.php?f=58&t=1714" onclick="window.open(this.href);return false;
... когато ми е сух гърба.Seikosha написа:Шегаджия си ти!
Това го знам, ама не го разбирамSeikosha написа: Ама за вечният календар,дет му викат всички тъй...
Календара наистина е вечен! Различните години се повтарят през определени цикли, но няма как да се напишат всички на цифера. Просто трябва да знаете настоящата година на коя от написаните на цифера съответства. Ето Ви и един сайт в който можете да правите справка:Seikosha написа:Шегаджия си ти! Ама за вечният календар,дет му викат всички тъй,опитай се да надникнеш за нещо след милениума 2000г. Тц...няма да стане.Имам един такъв "вечен" Orient и точно вечността му изтича тази година 2013 Иначе сигур има скъпотии,на които са им докарали нещо по-далечно,ама то човек и той трябва да живее бая,че да му ползва екстрите
+14varban написа:+8...varban написа:-12 секунди![]()
Няма-няма, аз като режа дръвия, на хускварната и наливам безгин, а календара го гледам на компютър.omegaqq написа: Па после някой да ми каже, че не е вечен календара и ще има БАН (не заради друго ами щот Orient са ми любима марка)
На телефонa - неSeikosha написа:Ми дай една снимка,дан ти е паднала батерията на телефона?
+40 - чак сега си изкара допуска.varban написа:+8...varban написа:-12 секунди![]()