Ама все пак един транзисторен японец с баланс и един китаец с втора часова зона скочиха в торбата.За лош късмет и тоя японец работи и то добре , не мога да случа на развален че да се почувствам и аз майстор ако го оправя.

Циферблата на чан чун се е изметнал от нещо и подпираше секундната стрелка , сега се чудя дали да го понагрея или само да го стисна в една книга за една нощ , или да го резна по линията на смяна на датата да освободи малко напрежението.

И накрая преди да се похваля с шкурките 600 и 1000 , един 4 моторен Сватч с 22 камъняка му свършила батерията и въпреки клетвите на манго ,че той до ей сега си работеше ,което не цъка не цъка и така пазарлъка си тръгна надолу и го отнесох .Вече е с нова бактерия и хронометрира да му се пораздвижат моторчетата

И сега да питам за полирането , трябва ли шкурка 1200 или 1500 , че имаше ама големи рула и не си взех , пробвах преди малко с 1000 матира свача аз изтръпнах ама после с малко паста на едно парцалче светна като огледало , значи според мен се минах леко като не си взех и по финни шкурки.
Ето го "полиран" джам направо стана

И накрая нали в главата ми само глупости докато си пробвам ледарката реших да видя дали е термокомпенсиран свача , така де от африка та направо в норвегия , мечтата на тъмните люде

Това за днес утре още два пазара до обяд , а дано