Смени големината на шрифта



Публикувай нова темаДобави отговор Страница 6 от 7   [ 188 мнения ]
Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2016 23:58 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Май 2013 21:00
Мнения: 4585
Местоположение: Казанлък
Май в този енджин я няма тази функция. Но това могат да кажат администраторите.

_________________
В мрежата никой не може да ме обиди ;)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2016 08:12 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 20 Яну 2012 22:02
Мнения: 4109
Местоположение: гр. Кюстендил/NRW
Може да бъде инсталирано като афтермаркет приложение, но всяко едно такова замърсява кода и предразполага форума към бъдещи проблеми с ъпдейт и сигурност.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2016 18:32 
Аватар

Регистриран на: 21 Юни 2012 18:24
Мнения: 832
Току-що забелязах, че времето на компа ми е различно от форумното. В настройките съм на +2 ч, а трябва да мина на +1, за да съвпаднат.
В коя часова зона е форумният часовник?

Поздрави, Миро.

_________________
Вечният календар е небходим, за да може един път на 4 години да поглеждаме как датата се сменя от 28-ми на 29-ти. Репетирът - за да може изобщо да не поглеждаме часовника. А турбийонът - за да го гледаме непрекъснато.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2016 18:47 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
Добре си е , веднъж и аз да видя Победата да показва точно време, а все трябва да мисля колко е в България.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2016 18:52 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 20 Яну 2012 22:02
Мнения: 4109
Местоположение: гр. Кюстендил/NRW
Победата взема часа от личният ви компютър или мобилно устроиство.
Няма връзка с форумният часовник.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2016 22:22 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
да вярно, тогава правя предложение да показва форумно време , иначе като в оня виц , за какво са ни два часовника на гарата дето показват еднакво, ама от друга страна да пренаписвате код само заради мен , както решите


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2016 13:52 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
Мързеливото качване на снимки изчезна май , пона аз не го намирам , какъв ще е новия начин , всеки сам си търси облак , или ще има нов вграден ?
Че форум за часовници в който не можеш да се изфукаш със снимка ...


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2016 15:25 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 20 Яну 2012 22:02
Мнения: 4109
Местоположение: гр. Кюстендил/NRW
Сега ми припомни, че форумът има включена такава екстри. Точно под полето за текст.
Аз не съм я ползвал никога, но не значи, че не трябва да я има за да помага на хората.
Сега се връщаме към въпроса по-горе, но дали не е имало временен проблем защото аз виждам тази опция и като цъкна на нея тя работи .т.е. отваря се прозорче в което да качваш снимки.
От няколко седмици все по-често постимидж не работи коректно, дори часове наред няма никакви снимки от него, нито може да се качват.
Аз започнах да ползвам други, с цел да видяд дали ми харесват и дали изображенията ще са стабилни и ще работят. Определено постимидж смачква доста качеството.
Затова предпочитам да качвам снимките на собствен ресурс например в профил в гугъл. Вярно, че малките изображения все още не са направени достъпни, не че не може да си ги направи човек, но тогава отива кефа от бързото качване и споделяне на моментното настроение.
Ами ако постимидж изчезне завинаги Вие как виждате нещата. Към какво бихте се насочили?

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2016 16:48 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
Да до вчера ми стоеше под текста но днес го няма , т.е. за да кача снимка трябва да я ъплодна другаде да взема адреса и да го копирам тук.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2016 17:04 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 20 Яну 2012 22:02
Мнения: 4109
Местоположение: гр. Кюстендил/NRW
Има го! Ето тук долу под полето

Изображение

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2016 18:27 
Специалист

Регистриран на: 11 Фев 2013 21:37
Мнения: 3218
Местоположение: Варна
При мене снимките с постимиджа през форума се качват в момента без проблеми,но е вярно ,че доста често закъсват за по кратко. Може би нещо сървъра се натоварва, но никога не съм качвал снимки по друг начин.

_________________
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2016 10:43 
Аватар

Регистриран на: 21 Юни 2012 18:24
Мнения: 832
Колеги, как е форумът при вас?

Писах и в другия форум (текстът е копи/пейст), очевидно проблемът е общ, затова може да го обсъдим и тук.

Аз съм на МТел/Близу, и вече ми се изчака чакалото, за да вляза във форума.
А пък преминаването от тема в тема си е поне 30 секунди.
Съдейки по линка, който се изписва докато чакам - mod.postimage.org, и по-точно по първата част от този линк (mod), предполагам, че част от оформлението на форума (т.нар. skin) е също на postimage.
А вероятно някои доставчици (вкл. и моят) нещо имат проблем с postimage. Ако е така, не вярвам в скоро време да се оправи.
Няма ли възможност тази част от форума да се качи на друг хост за снимки?
Защото предполагам не съм само аз - просто спирам да влизам. Рядко виждам вътре повече от двама-трима потребители едновременно. Пробвам през два-три часа, и като запецне, излизам и продължавам по другите форуми...

Поздрави, Миро.

_________________
Вечният календар е небходим, за да може един път на 4 години да поглеждаме как датата се сменя от 28-ми на 29-ти. Репетирът - за да може изобщо да не поглеждаме часовника. А турбийонът - за да го гледаме непрекъснато.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2016 11:36 

Регистриран на: 27 Апр 2014 22:03
Мнения: 198
аз съм на Булсат и имах същите проблеми, доста време около месец и само с този форум. От около седмица обаче всичко е по-старому. Отварям бързо и форума и постимиджа. Преди със снимките беше трагедия...чаках по около 10 минути и всъщност накрая даваше грешка.
Оправи се обаче от самосебе си... аз нищо не съм правил


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2016 11:59 
Site Admin

Регистриран на: 03 Яну 2012 18:46
Мнения: 4798
Нищо от форума освен снимките нямаме на сървъра на постимидж. При мен имаше забавяне като го отварям от телефона. Ако има някакви проблеми те са само от работата на сървъра където се съхраняват нашите файлове. Не зависи от настройки или подобрения, които можем да направим.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2016 12:54 

Регистриран на: 28 Май 2016 17:10
Мнения: 67
Местоположение: Пловдив
Единият комп е към Виваком, другия е с N3, като и с двата оператора нямам никакъв пролем с достъпа във форума. На Пост-имидж снимките нямат отваряне обаче. С телефона, нема влизане - М-тел.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2016 14:43 

Регистриран на: 17 Фев 2016 21:41
Мнения: 358
Местоположение: Варна
От телефона не мога да вляза и в двата форума,но пък за други сайтове всичко е наред.От компа влизам нормално навсякъде.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2017 08:31 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 04 Яну 2012 22:27
Мнения: 1229
Честито на всички колеги, във форума са написани 55555 мнения. Моето е 55556. Дано скоро отпразнувана и 100000-то.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2017 11:23 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
Да готин юбилей , ние с 555 го чувстваме като двоен празник


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2018 19:14 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
От ден два , два админа си пишат в една заключена тема , абе тя лекозаключена , явно не е щракнал добре ключа.
Ние редовите членове и членки четем в захлас , лющим семки и се надаме на добър край , както сме свикнали от сериалите.
Даже си взех машина за пуканки , то пък сега кукуруз трябвало.
Пиша тук понеже след като стои долу надпис Заключена , няма какво да пробвам.
:D :b
Изображение
publicar fotos


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2018 19:32 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 20 Яну 2012 22:02
Мнения: 4109
Местоположение: гр. Кюстендил/NRW
Ами така, де информацията в тази тема иде с'више...
То като в библията, всеки може да тълкува сам, а е написано едно и също... пак с'више дошло.
Майтапа настрани, хахаха, просто не съм видял, че темата е заключена пък се чудих къде да пльосна това железно менте.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2018 20:25 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 04 Яну 2012 22:27
Мнения: 1229
Ми тъпо е наистина! И аз не съм видял, че е заключена. Е вече не е така и всички могат да коментират в темата!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2018 10:37 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 20 Яну 2012 22:02
Мнения: 4109
Местоположение: гр. Кюстендил/NRW
Привет на всички.
Както вече сте забелязали има проблем с някой от изображенията поставени в Постимидж
Т.е. много стари снимки от преди няколко години са налични и работят, но последните не се показват.
Естествено те ползват много сървъри и когато се напълни един започват втори, трети, 55-ти и т.н.
Сега неудобството е в това, че сменят и домейна. той завършва на СС. Така, че ако искате да видите някоя от последните снимки които не се визуализират е нужно да смените .org в линка с .cc
Така ще можете да видите снимката. Да това е неудобно наистина. Има начини това да се получи автоматично, но на този етап мисля, че трябва още малко да се изчака. Възможно е отново да има промени и цялата процедура която е необходима да бъде напразна или повтаряна. А и да призная точно тези дни времето ми е ограничено, а си трябва доста четене и проучване за подобни промени.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Май 2018 15:18 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
Като гледам по другите форуми снимките се оправиха.
Не съм спец по бази данни , но доколкото знам трябва да се добави един ред само , ако види .орг да го сменя на .сс !
аз си ги отварям , ама и на мен понякога ми писва особено като търся снимка на някой часовник , а друг може и направо да пропусне някоя интересна тема .
Ако никой от модераторите не иска да рискува да оправи проблема , може да ползваме помощ от приятел , аз познавам няколко които биха добавили този ред.
Ясно че е по лесно на автопилот , но всеки полет свършва , а и в случая не нарушаваме основния принцип , не трогай если работает.
Поздрави и весел край на седмицата на всички


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Май 2018 16:25 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 20 Яну 2012 22:02
Мнения: 4109
Местоположение: гр. Кюстендил/NRW
Мдааа това си е проблем спор няма. Някак все бих могъл да го добавя този ред. Но за съжаления нямам достъп до хостинга. Но и предложението за помощ също е добро за да не губя време и да правя нещо което не съм правил а пък някой който го прави ... ще му трябват не повече от 5 минути......, стига да получим достъп до хостинга т.е. DB.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2018 14:12 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
Бутона Виж собствените си мнения е променил функцията си и не ми показва моите мнения , а темите в които съм писал нещо , от контролния панел също отваря лист с темите , а не с мненията както беше преди и е логично .
АЗ например когато ми се дочете нещо написано от мъдър човек , си чета само моите мнения , а сега трябва да прегледам цяла тема за да открия къде каква глупост съм изръсил.
Като се има предвид коя сме дата , поставям го като спешна задача за началото на октомври да си се върне както си беше преди.
Поздрави


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2018 14:41 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 20 Яну 2012 22:02
Мнения: 4109
Местоположение: гр. Кюстендил/NRW
Като цяло не са правени промени в структурата на форума, нито файлове, нито ъпдейти.
Аз дори не бях сигурен къде е този бутон, щото не го ползвам, но го намерих. Да излизат теми.
Ако пък искаш да си влизаш в списъка с твоите мнения, можеш да ползваш
search.php?author_id=15028&sr=posts
този бутон пък се намира в твоя профил.
Възможно е след преминаване на някакъв брой мнения те да излизат вече като теми... де да знам.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2018 15:17 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
Благодаря за светкавичния отговор , който обаче не ми помага изцяло.
Горе вдясно на екрана е бутон Виж собствените си мнения , вътре в профила има бутон Покажи личните мнения , при мен и двата работят аналогично и ми изваждат теми , а не мнения , даже без да ги натискаш като застанеш върху тях , долу вляво показва къде ще ме прати и е еднакво и за двата.
С една дума не мога да достигна до линка който ти любезно ми предостави , сега ще си го запиша някъде.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2018 17:46 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
Вече съм в София и на друг комп с друг браузър проблема е същия , не ми показва мненията , а темите .
Ако това може с нещо да помогне за решаване на проблема. Явно не е от моя комп на който доста реклами и бисквити са посечени завинаги


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2018 19:59 
Moderator
Аватар

Регистриран на: 04 Яну 2012 22:27
Мнения: 1229
^ Влизаш в профила си и натискаш върху линка обозначен със стрелка.

Изображение
Ако има някакво значение и в рдуги форуми бутона "Виж собствените си мнения" показва същото като тук.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2018 09:08 
Напреднал
Аватар

Регистриран на: 07 Окт 2015 21:42
Мнения: 1355
Местоположение: N36° 26' 08" , W5° 6' 29"
Радвам се че двамата админи ми показаха къде ми е контролния панел , жалкото е че не четат какво пиша , като натисна на тоя бутон излизат теми , а не конкретните мои мнения в тия теми.
Благодаря за усилията , не е фатално , оправяям се.
Поздрави


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Публикувай нова темаДобави отговор Страница 6 от 7   [ 188 мнения ]
Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Начало