Да.. това е един от клиповете в които съм виждал тези 'матрици". Благодаря,че сподели линка, беше ми интересно да го гледам след толкова време отново. Преди му се възхищавах на човека за всичко. Сега забелязвам, че съм в правилна посока. Липсват ми големия гардероб с кожи (включая екзотични) и някоя друга машинка, която обаче замествам с ръчна работа. Между другото сега му намирам кусури на майстора, ама незначителни разбира се ;-)
Също така в клипа се вижда, че без запечатка на ръбовете при луксозните каишки не може. Задължително е течна гума. Аз затова правя рядко луксозни каишки. Няма разнообразие при тях, не мога да творя и да ги правя уникални. Също така при снимане за продажби изглеждат като 99% от продаваните китайски в паричен диапазон по нисък от колкото ме удовлетворява да продам изработената от мен.
Затова смело напред. Проба след проба. Важното е, че се забавляваме.
Днес ударих на греда. Спечелих една стара кожена чанта с прекрасен цвят за каишки. Щяха да излязат поне 30 броя.... но се оказа от изкуствена кожа. Не можах да я изтърпя и веднага я метнах в контейнера.
Тук захладня, желанието за каишки тепърва ще се засилва. И за майсторите и за потребителите.
Аз качвам обещаното клипче, за това как "изпичам" ръбовете на хром-дъбена.....
Горе долу става....
http://imgur.com/a/PWDY3" onclick="window.open(this.href);return false;
Едно клипче за съжаление с лошо качество.
качва сееее...