Руски часовници
http://chasove.com/

Форумен конкурс 2017г. тема за коментари и предложения.
http://chasove.com/viewtopic.php?f=83&t=6790
Страница 1 от 1

Автор:  atanweb [ 27 Ное 2017 09:26 ]
Заглавие:  Форумен конкурс 2017г. тема за коментари и предложения.

Привет, темата е отворена за всякакви въпроси, предложения и мнения относно форумният конкурс.

viewtopic.php?f=83&t=6789

Изображение

Автор:  stepona555 [ 06 Яну 2018 02:58 ]
Заглавие:  Re: Форумен конкурс 2017г. тема за коментари и предложения.

В последния момент май възникна проблем , до вчера беше ясно малко участници , шефа им третегля на кантара по кило и половина часовници и готово , ама сега май ще трябва и да се гласува ( а как ми се ходи за гъби).
Понеже съм в ситуацията на Буридановото магаре , дали ще мога да гласувам за повече от един проект , и с еднаква тежест ли за всички избрани.
Весели празници на всички

Автор:  atanweb [ 06 Яну 2018 10:42 ]
Заглавие:  Re: Форумен конкурс 2017г. тема за коментари и предложения.

Привет. В анкетета за гласуването всеки ще може да даде два гласа. Така кандидатурите ще се открояват по ясно.

Автор:  atanweb [ 08 Яну 2018 12:42 ]
Заглавие:  Re: Форумен конкурс 2017г. тема за коментари и предложения.

За съжаление не успях да се включа в конкурса, макар огромното ми желание и подготовка.
Бях наумил две теми.
Ориент - супер рядък календар който е в много лошо състояние при мен, но имам надеждите, че ще го съживя и ще бъде отново един красив часовник.
и втората тема се въртеше около една Слава, която е един личен проект в духа на всичко това което ме вълнува в момента. Славата е почти довършена. Часовникът е на масата, тиктака работи, но има малки довършителни работи които не можах да осъществя навреме. Снимки щраках така, че темата ще я има така или иначе. Ще я добавя почетно в конкурса по-късно когато успея (ако успея) да я довърша.
Пожелавам приятни емоции на всички участници и читатели! Избора при гласуването ще бъде много труден. Интересен ще бъде и моментът в който ще се избират наградите измежду първенците.
Благодарности на човека осъществил поредното издание на конкурса като осигури така интересният награден фонд. Пожелания за много успехи и нови интересни придобивки!

Автор:  stepona555 [ 10 Яну 2018 00:08 ]
Заглавие:  Re: Форумен конкурс 2017г. тема за коментари и предложения.

Хубав конкурс се получи , голямо разнообразие от теми , чак се учудвам че не се включи някой от колегите които изработват каишки и правят други подобрения по известни със звучната българска дума модове.
Седмица на четене гледане на снимки и видеа и чудене кое да избере човек , а някои вече са направили своя избор , ами защо не коментирате тук какво ви е привлякло в дадена тема за да гласувате за нея , може да сте научили нещо ново или различен подход .
Така може да стане публично нещо което някой пропуска за момента.И да ме спечелите за вашата тема , че на мен всички са ми интересни и ще взема да се науча как се сглобява от толкова гледане.
Съжалявам че някои не можаха да се включат , по различни причини , дано да видим и без конкурс резултата от техните будни нощи.
Поздрави и късмет на участниците

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/