От днес съм в този клуб.
Голям битак - голямо нещо. 4км от вкъщи провежда се един път месечно. Мероприятието се провежда на паркингите на Метро и Икея - заедно. това за ориентир. Нужни са часове за да се обиколят всички алеи на битака.
400 дневен часовник излезе почти на 10-тата минута от както пристигнах там. За щастие продавача не се съобрази с нивеляцията на масата си (и то една маса.... нещо като походно легло) та, уверяваше ме че часовникът бил автоматичен, кимах възхитено докато не го накарах да ми покаже за какво става дума, че не схващам. Даде една хубава засилка на тежестите и в този момент си рекох..... свърши се ... няма смисъл" но видиш ли, след 10 секунди ротацията на тежестите спря. С това и липсата на ключ успях да сваля цената от 50 на 35 евро. Пробвах категорично на по малко, но не стана.
И така, вкъщи вече имам
400 дневен.На масата вкъщи часовникът поработи няколко минути, като прехвърляже успешно зъб по зъб връзката анкер-анкерно колело. Но спря. Нямам ключе с този размер, но и от снимките сами виждате, че се нуждае от почистване. Интересен кубичен купол. Харесва ми. Много даже.
Поздравления от мен!
Ето и снимки
https://imgur.com/a/X8WTAub" onclick="window.open(this.href);return false;