Aбе,че съм лесен лесен съм,ама не чак толкова. Вижте по-долу бачо ви Ачо Дядомразиадис какъв подарък ми изпрати,а? Че ми го е и надписал вътре

За да правиш подарък,а и също да приемеш такъв,се изисква мъжество,не всеки го може.Е,аз не съм толкова женствен и го приех с дълбок реверанс.Знае как да зарибява той,дърта пъстърва е
За други може да е нищо,но за мене си е голяма тръпка. Това си е СЕЙКО СКАЙЛАЙНЕР със стоманена каса и чудесен механизъм kal.956 SLNC с 21 рубина и с 5 импулса/сек. Механизмът е уникален,изработен е само за този модел и не е влаган в други.От вътрешната страна на капака си е със старото лого на Кинтеро Хатори,нарекъл фирмата си СЕЙКО-ША,което ще рече "Точен" и представляващо,любимата патка на японците - жерава.Верно,че циферблата не е добре,но и така си е история.Може да му намеря някога запазен,ама по-скоро ше е като във вица за Асан и Айшето,дето като се оженили,първата брачна нощ,Асан се разсъблякал бързешката от мерак и вика на Айшето "Айшийее,сваляй гащити,скачай в лиглото и дъно да си девствина" А Айшето,припряно изхлузвайки шалварите,задъхано му отвръща" Хъ,дано Асан,ама идва ли"

Хвала на такиви форумчани,благодарско Ачо,още веднъж.
И колеги - Честит празник! Аз все още си го обичам,от времето когато,баща ми за ръчъчка ме водеше по манифестациите,после на Лунапарка и накрая,печеното в махленската фурна ягънце.