Интересни часовници от аукциони.

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Публикувай отговор
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Re: Интересни часовници от аукциони.

Мнение от Prisadov »

Mного е хубава ракетата...
...ето и нещо интересно според мен ....http://auction.bg/item.php?id=1201869" onclick="window.open(this.href);return false;
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

3017 написа:
3017 написа: В тази връзка ще споделя аз как купувам... Най добрите ми сделки са били след директно договаряне с продавача в момента в който видя обявата. Имайте предвид, че обявените цени за начало на аукционите са тези които продавача ги устройва при директна продажба, дори някои леко ги завишават...
Ето още едно доказателство:
http://auction.bg/item.php?id=1356986" onclick="window.open(this.href);return false;
На същия принцип съм, но не всеки иска да се пазари :D Цвета, Олимп и още няколко дума не дават да става :D С Дидо може и то добре :wink:
.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

На Цвета нещата не са нейни а на някакъв антиквар, тя просто пуска обявите, за това не става за пазарене.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Не Павка, говорил съм с него, но не прави изключения.....а Цвета работи за него му движи нещата, пуска обяви, праща стока и така.
.
dreadx
Специалист
Reactions:

Мнение от dreadx »

На Цвета преди няколко дена й писах ако иска да ми изпрати 2 Ками без да чака края на аукционите им. (Онези двете, дето висяха от не се знае кога, ама реших, че ми трябват стрелки и др.) Когато приключваха щях да съм на почивка и нямаше да имам интернет, за да залагам (а предварително не залагам).

Двете общо струваха 9 лв. За да не се притеснява, че ще се мине й предложих 12 лв.

Тя ми отговори, че аукциони не спира - ок.
После никой не ги беше взел естествено, и аз честно и почтено си ги спечелих за 9 лв.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Да, така е при него!
.
Аватар
miroman
Специалист
Reactions:

Мнение от miroman »

Значи аз съм прецедент - вижте този: аукцион - спрян от tsveta_m заради мен :)

Ако става въпрос за същия човек де...
Изображение
dreadx
Специалист
Reactions:

Мнение от dreadx »

Да, същата tsveta. И честит ти този часовник! Видях го и аз, много кефи! (Слава-та)
http://auction.bg/item.php?id=1303188
storyteller
Moderator
Reactions:

Мнение от storyteller »

Спира, ако са се превъртели една или повече седмици без купувач. Човекът е последователен. Лично на мен ми харесва такава политика - има забавление при наддаването, дава шанс на хората, които влизат само веднъж на ден в аукциона и пр.
Нямам нищо против и когато спират аукционите при добра оферта, макар не разбирам защо тогава няма маркирана опцията "купи сега".
Ядосвам се само, когато един път спират, друг път не - към такива продавачи губя интерес.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

storyteller написа:Спира, ако са се превъртели една или повече седмици без купувач. Човекът е последователен. Лично на мен ми харесва такава политика - има забавление при наддаването, дава шанс на хората, които влизат само веднъж на ден в аукциона и пр.
Нямам нищо против и когато спират аукционите при добра оферта, макар не разбирам защо тогава няма маркирана опцията "купи сега".
Ядосвам се само, когато един път спират, друг път не - към такива продавачи губя интерес.
и на мене ми харесва такава политика ама когато не го иска абонирана жертва Предварително не мога да знам кой ще купи и затова спирам аукцион при мерак за покупка от редовен клиент Имам и доста със забрана защото си забравят нещата Имаше един добитък който наддаваше и си ги търсеше с опция отвори и ги искаше с отворен капак и после ги връщаше Не му слагаха отрицателен защото веднага отговаряше със същото особено като транспорта в двете посоки си беше на гъза на продавача Сега като трябва да плати едната посока изчезна яко дим
dreadx
Специалист
Reactions:

Мнение от dreadx »

Има ли такъв Восток, или на циферблата и механиката са ашладисали едни малко по-стари каса и стрелки?
(Аз залагам на второто.)

http://auction.bg/item.php?id=1352129
Изображение
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Има! Пътува от Украйна за насам,затуй стискам.....палци,да не ни мине котка път.
Изображение
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

И белият му братовчед,коѝто е при мен:
Изображение
Но цифера ,коѝто показа dreadx ,не е точно същия.По-скоро прилича на тази Чаѝка
Изображение
беше без стрелки и сложих старите от първия ми часовник ,а именно:
Изображение
Тоѝ пък е с чисто нови благодарение на Mitaka.Еѝ,че дълго стана :oops:Не са "жълти" (на битака много-много няма позлатени) ,но пък са симпатяги :D
ALFA
Специалист
Reactions:

Мнение от ALFA »

Ето аз продавам такъв в раздела продажба е не работи но цифера е много добър
Изображение
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Росене,много са ти хубави,имам и като твоя бял,ама е при часовникарката ми,а чайка търся отдавна,но искам да е запазена,поне колкото твойта.Горният часовник на Цвета си е обаче Восток,личи си следата от надписа,то е едно и също със Чайката де.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”