Часовник

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Seikosha
Специалист
Reactions:

Re: Часовник

Мнение от Seikosha »

iivetsa написа:Според мен часовниците са много специфични подаръци,и е доста рисковано да се подаряват без предварително проучване на човека за когото са предназначени :wink: !Ако човека не се вълнува много от часовници,може и да няма особено значение какво ще му се подари,но ако има дори и малък афинитет към тях,ситуацията е коренно различна!Аз съдя по себе си и по приятелите които се интересуват от часовници,и знам че всеки има различен вкус и предпочитания!Някои харесват дайвъри,други спортни,трети милитъри четвърти дрес и т. н.Примерно за мен "Ориент"- са добри като качество и цена,но определено не биха ме впечатлили като подарък!От всички изброени в темата,ги намирам за най неподходящи,но в крайна сметка всеки има право на избор!
Ивец,ти си най-лесният за разпознаване на подаръци от такъв тип :)
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Аватар
iivetsa
Напреднал
Reactions:

Мнение от iivetsa »

Може и да си прав :D
http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
Komitov
Reactions:

Мнение от Komitov »

Аз съм привърженик на по екстравагантни марки като Zenith, Ulysse Nardin, Corum, Parmigiani ... допада ми също и Conquistador на Franck Muller :)
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Е,млад човек си сигур,а ние тука сме повечето папардаци,особено някои с гръцки корени.
То щенията ти са хубави,ама как става да колекционираш такива марки ,ако не са реплики си е малко трудничко. :) И за това както казва riator в една друга тема,ходим по битаците,немили-недраги,с клошарите биричка пийнем и така се чувстваме щастливи
Komitov
Reactions:

Мнение от Komitov »

Абсурд да колекционирам ... малко са хората в България, които биха си позволили такъв лукс :) макар че е много добра идея :) Може би най-достъпен от изброените марки е Франк Мюлерът ... другите са доста .... смущаващи, макар че миналата година гледах Конкуистадор за близо половин милион лева :)
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Ами що не си го купиш, действай! Има един друг форум,дето размахват пачки,може би там ще се чувстваш по-уютно. Нащо събирачество тука е малко по-различно
Komitov
Reactions:

Мнение от Komitov »

:crazy: не съм пораснал толкова, че да си позволявам такива неща :) Много ги харесвам, но към този момент ще си търкалям по обикновенни часовници ... Всеки със страста си :) вие харесвате ретро да ги нарека, а аз обичам риболова :)
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”