.
Re: Колекцията на DHM
Чудех се кви са тия врътки с ракетите - да продадеш една, и след някой друг ден да купиш същата 

"Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект"-Т.П.
http://www.nikolakovachev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nikolakovachev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Габровска му работа,иди го разбери ;)
-
- Напреднал
- Reactions:
Ах какви са хубавки особено жълтичката....!
Чапаев и Петка започнали производство на водка. Иванич тръгнал за някъде в командировка и оставил Петка да наглежда производството. Един ден му бие телеграма: "Петка,как дела?" Петка немедлено отговаря: "Иванич,все в порядок, водку -продал, деньги - вьiпил"DHM написа:Ами имам бяла 21 камъкова и позлатена с черен цифер, но в друга каса. Това ме подведе, иначе нямаше да продавам едната и след това да купувам друга, а и продадената беше по-добра

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
О, де да беше така...
Де лукс не съм купувал от месеци :(
...за съжаление предлагането на интересните модели е никакво ...
Де лукс не съм купувал от месеци :(
...за съжаление предлагането на интересните модели е никакво ...
Митак,Ракетите ти колкото и да си приличат(то и при негрите е така) са различни. И касите не са еднакви и логото също,маркерите,а на новата,интересно,че патентите са толкова близо до касата,че да се чуди човек как ще навре една кожена кайш там,ама май си и сложил от старите дебели патенти,та за туй. Много са шик и аз страшно си падам по 16 камъковите флатвижънки.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
-
- Напреднал
- Reactions:
Абе те много хубави бе.....срам нямаш ....уж нямало часовникари в габрово....това онова а все красоти показваш.....шегувам се Митак все такива попадения да ти попадат!