Лани през лятото ми дойде на гости един германец Беше видял на снимка че троша часовници с едно старо очукано Саньо и преди да пристигне ме пита дали обичам да слушам музика След утвърдителния отговор ми изпрати снимка на Филипса си който е с автоматична антена Аз поради наглост и простотия му писах че слушам музика не само като чопля часовници ами и като ходя за риба Пристигна с Филипса си с едно ИТТ с часовник ДИЕХЛ с батерийка и едно Сони което се разгъва като тефтер - идеално за продължителните ми клечанета по язовири С Филипса ударих 6 от тотото Толкова е мощен че не ми трябва ултразвукова вана Като го надуя докато не ме разтресе жената нищо не чувам А мърморенето изобщо не го отразявам Внука ми е кръстил часотрошачницата ми- чалгабар- не че обичам чалгата кой знае колко но съгласете се че за хобито е идеално докато върви Що не си свалиш фанелката моряшка аз да ти покажа моита синя прашка и изведнъж пинсета рече - цък- и после 1-2 часа лазиш в такта на хит след хит да си търсиш отлитналия чаркалак