tynora написа:прелетна птица,умно казано.
ще видим времето,ще покаже.никой не казва да взимаш моя боклук.за твоя информация,защото виждам,че повечко тук стрелят с затворени учи,не ми е интереса към ръчни часовници а към джобните и съм сигорен,че ако се съберем и видиш какви имам некои хора тук ще си връщат думите назад

.не виждам нищо лошо да изкарам малко пари от некакъв часовник който не го изкам а е изпаднал от някой съндък.по добре да отиде при някой който ще види какъв боклук е.
tynora,посрещнахме те "добре" но тук е така,докато не покажеш,че не наистина не си прелетна птица,което не е трудно.Не си първият дето минава,пита и заминава,целта,идеята на форума е друга,не е да показваме на продавачите какво колко струва,че ние пък сме купувачи.Покажи какво имаш,ще ти поспамим темата,ще се порадваме на добрите,ще обсъдим кое-що,и те ти диалог от който ще спечелим всички,ти може да продадеш нещо ,ние да погледаме или купим и така.А иначе всички продаваме което ни е излишно,за да купим желаните.Надявам се ме разбираш правилно,а за часовника,единствено машината е интересна,цената наистина не е висока,а и състоянието не се вижда добре.Не съм съгласен с мнението на clockwiser да се трият постове,независимо за какво,всичко е поправимо,по-малко нерви

Комунизма не е тук,но не е и анархия,форума наистина е приятелски и доброволен,ако не ти харесва,ок. Увлякох се,но дано е за добро