Колекция от стари часовници.....
Re: Колекция от стари часовници.....
Няма ли да му дърпа скеѝта наляво? 

Принципно можеш да викаш "бебче" и на 100 килограмова дунда, ако така те кара от вътре
Пу,пу.....пу!!! Не дай боже!!!
Чувството и размера са две различни неща

Чувството и размера са две различни неща

.
-
- Напреднал
- Reactions:
Clockwiser,clockwiser написа:Хайде да съберем пари и да купим на Prisadov такъв
Просто искам да видя, как ще го нарече "часовниче"![]()
![]()
Еги (както повечето колекционери наричат Panerai Radomir 60mm) е едно от часовничетата

Обикновенно часовничетата които нося като всекидневни са над 44мм...а даже имам 56мм но там в друга бира както се казва....най добрите размери за мен обаче си остават 46мм и 53мм....
Както казва брат ми "обичам да си усещам часовника на ръката'' ....

-
- Напреднал
- Reactions:
Съгласявам се с митакаDHM написа:Принципно можеш да викаш "бебче" и на 100 килограмова дунда, ако така те кара от вътреПу,пу.....пу!!! Не дай боже!!!
Чувството и размера са две различни неща![]()

Най-важното е часониците да ни радват и да ни носят удоволствие......!
Prisadov написа:Panerai Radomir 60mmclockwiser написа:Хайде да съберем пари и да купим на Prisadov такъв
Просто искам да видя, как ще го нарече "часовниче"![]()
![]()

Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. 

-
- Напреднал
- Reactions:
Насъбраха се още няколко часовничета през последните седмици и искам да споделя радостта си за тях с вас....

Ще започна с една красота за която издирвцам секундарна стрелкичка....мина ми на няколко пъти през ръцете това часониче,но не му обърнах внимание докато накрая не реших че трябва да се прибере с мен....циферблата е в окаяно състояние(пише Ancre но не се забелязва)...а истинската изненада беше когато го отворих.....

Нали съм си младеж....та трябваше да си имам и младежко часовниче
....Много ме радва...а като го погледна имам чуството че времето е спряло(поради липсата на секундарна стрелка) 

Ето и нещо прекрасно закупено от много коректен продавач!
Ситизен са ми много любима марка....доста ми харесва и че има буквата Z в името им....но много често цената е доста висока....
А това часониче е повече от прекрасно....щракнах му няколко снимки,малко преди да замине за профилактика....

И нали съм на вълна ситизен....ето и едно много желана от мен придобивка....външното му състояние ми харесва много....верижката е много удобна и си е оригинална.....жалко само че вътрешното не е задоволително....

Доста от частите липсват,но отиде на часовникар, за да видим дали може да се поправи.....

Да продължим на японска вълна с едно много красиво за мен сейко....пак с оригиналната си верижка....харесва ми идеята на японците за кварцов и механичен часовник в едно....жалко само че дигиталния не работи.....

Да се върнем на тема руско с една снимка тип Ивеца....много красиво и запазено Полетче....голям кеф е да го гледам.....само дето и то няма секундарниче....

И една радост която отиде за ново стъкълце и няма търпение да бъде носена....малко е мъничко и по-скоро минава за юношенско,но така да ме радва.....особено това зелено циферблатче.....немога да му се накефя и на него....
Поздрави......

Ще започна с една красота за която издирвцам секундарна стрелкичка....мина ми на няколко пъти през ръцете това часониче,но не му обърнах внимание докато накрая не реших че трябва да се прибере с мен....циферблата е в окаяно състояние(пише Ancre но не се забелязва)...а истинската изненада беше когато го отворих.....

Нали съм си младеж....та трябваше да си имам и младежко часовниче

Ето и нещо прекрасно закупено от много коректен продавач!
Ситизен са ми много любима марка....доста ми харесва и че има буквата Z в името им....но много често цената е доста висока....
А това часониче е повече от прекрасно....щракнах му няколко снимки,малко преди да замине за профилактика....

И нали съм на вълна ситизен....ето и едно много желана от мен придобивка....външното му състояние ми харесва много....верижката е много удобна и си е оригинална.....жалко само че вътрешното не е задоволително....

Доста от частите липсват,но отиде на часовникар, за да видим дали може да се поправи.....

Да продължим на японска вълна с едно много красиво за мен сейко....пак с оригиналната си верижка....харесва ми идеята на японците за кварцов и механичен часовник в едно....жалко само че дигиталния не работи.....

Да се върнем на тема руско с една снимка тип Ивеца....много красиво и запазено Полетче....голям кеф е да го гледам.....само дето и то няма секундарниче....

И една радост която отиде за ново стъкълце и няма търпение да бъде носена....малко е мъничко и по-скоро минава за юношенско,но така да ме радва.....особено това зелено циферблатче.....немога да му се накефя и на него....
Поздрави......
Голяма радост е споделеното от теб
Поздравления и много такива придобивки 

.
-
- Специалист
- Reactions:
Тъкмо гледах такова Seiko в аукциона и се сетих за Сейкошата с оня Пальот 3133, дето си играл да го настройва. Понеже точен механичен часовник няма, са сложили и един електронен да гледаш с колко ти избързва механичния. :)
п.с. Много хубав часовник, надявам се да тръгне и електронния.
-
- Напреднал
- Reactions:
Благодаря ти за хубавите думи! И аз се надявам да стане и да си заработи....голяма радост ще е ....Даже часовникаря на който го оставих има същия за продажба,но на неговия му липсват части на електронния....ако някой му трябва да свиркаdreadx написа:Тъкмо гледах такова Seiko в аукциона и се сетих за Сейкошата с оня Пальот 3133, дето си играл да го настройва. Понеже точен механичен часовник няма, са сложили и един електронен да гледаш с колко ти избързва механичния.
п.с. Много хубав часовник, надявам се да тръгне и електронния.

Честито и от мен! Моя е произведен в Хонг-Конг, а твоя?

Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. 

Малкия се справя страхотно и с такава невероятна любов, че смятам, че всички сме длъжни да го подкрепяме и насърчаваме
Заслужава го 

.
-
- Напреднал
- Reactions:
Ето и една радост от днес.....купена от колега.....на живо часовничето е още по красиво а под различен ъгъл циферблата изглежда различно зелен....

....първото ми Ориентче е това....много женала придобивка....особено се радвам че е със зелен циверблат.....много ми харесва този цвят....сигурно защото името ми започва със З и ....както и да е ....важното е че часовничето е хубаво и върви изключително точно....

....първото ми Ориентче е това....много женала придобивка....особено се радвам че е със зелен циверблат.....много ми харесва този цвят....сигурно защото името ми започва със З и ....както и да е ....важното е че часовничето е хубаво и върви изключително точно....
И снимката е добра! 

Още много, които да те радват, а ти да ни радваш нас
А ние старите ще помагаме с каквото можем
се казваше в един стар български скеч 

А ние старите ще помагаме с каквото можем

.
-
- Reactions:
Освен с пословичната си издържливост,Orient се славят и с най-ефективния навивателен механизъм(казвам го и от собствен опит),2-3 часа носене на ден са му достатъчни,за срам на други много по-скъпи марки
Така,че адмирации за покупката!