Здравейте!
Започвам по ред

но и да пропусна няма да е нарочно
Невене, не си странен приятелю

по-скоро е странно това, че за първи път не пишеш по технически въпрос, което ме радва

Иначе моето отношение към теб и отношението и на колегите е ясно!!! Един страхотен човек и приятел с невероятни познания и умения!!! За мен е чест

Друго не мога да кажа.
Павката както винаги обран

Лисицооооооооо

Един от най-големите колекционери и човека, на който дължим този форум и нашето прекрасно общество. Лично за мен 3017 е човека, който много ми е помагал и е подкрепял и напътствал това мое хоби, а вярвам че и с много от вас колеги
Роската е толкова открит в любовта си към старчоците, че мога да кажа че предаде тази любов и на мен

Така е Роска!!! Иначе едва ли щях да погледна ЗИМ или Победа
На някой хора съм им казал да си гледат ножките и чекийките, ама те не!!! Саати, та саати!!! Чак ме дразнят тия келеши ама да видим кога ще ми се изтърпи търпилото

Единия дето го няма.....някъде се запиля по странство освен Ракета друго не признава ( баба му се на ракета е летяла ) другия пък между дървенийте и железарийте на саати зел че се отктехнал

И понеже е столичанче момче, с притенсии димек

вика "Кама" и нищо друго

Добре де "Кама" да е

Само мир да е

Чудесна колекция си спретнал Иво и все по-голяма и красива да става!!!
За младежа от Смолян какво да кажа...........Само като напише "часовниче" и темата спира

дори и аз, а и други колеги започнахме да го употребяваме

И как иначе? То изразява такова чувство и такава обич, каквато рядко се срещат

Поздрави Злати и все така миличък
Поздрави и на Искрен, който все още не се е осмелил да покаже своите часовни, а определено има какво да се види сред тях
Адашче, благодаря ти че сподели и ти

Любовта ти и познанията ти правят чест на този форум и карат такива аматьори като мен да се радват, че са сред такива хора
Е.....одумах хората

да взема да кажа и аз нещо, че много се умълчах напоследък