Ето го и хубавия Коперник, много му се кефя-като нов е:
А на тоя де лукс най-после му намерих прилична каса и го премених:
Попаднах и на този работещ де лукс, за сефте виждам толкова жълта каса-дори и под протритото отдолу пак се вижда жълто и касата е много светло жълта...
Маркировката е АУ20 в скоби е сложена:
А от снощи и една панорамна снимка с де луксите ми:
Ето малко жълти и от мене:
-ето много симпатично полетче-тия дни с него се нося,кефи ме много:
-още едно полетче-голям симпатяга и работи много точно:
някой да знае коя година е горе долу този модел?
-едно восточе:
-още едно восточе:
-последно хубавата секонда:
Всички са в движение, надявам се да са в оригиналния си вид, но вие ще кажете
Да питам и някой виждал ли е Вимпел с тъмен циферблат-нещо като тъмно кафяв?!
Попаднах на Вимпел с такъв циферблат-уж всичко му е наред, освет това че никъде в гугъла не видях с тъмен циферблат....
Интересно, че на мене ми свали горе долу на половина?!
Винаги се пазаря и все намирам път да си стиснем ръцете доволни и двамата
Само тия дни купих един Зенит на цената на продавача, но кво да правя като на Зенит не отказвам
Чакам да видя Зенита И май нещо много ти стана "да не отказваш" Де Лукс не отказваш, Вимпел не отказваш.....за Зенита хептен Добре, че не си жена няма да можеш да си събереш краката
Закачка!!! Не ми се връзвай, но не можах да се въздържа
Може за Вимпела, но от снимките дето ми даде продавача не личи да е потъмнял, ами направо си така изглежда?! Нека да дойде и ще снимам да разгадаем загадката
DHM, никога не е късно да стана за резил и да вдигна краката за някой Зенит да кажем хи хи хи
....
Това са снимки от нета за модела на Зенит-а и Вимпел-а, но с тъмно кафяв циферблат /снимките от продавача не ги намирам да го видите/.
Е този си прилича на потъмнял. Или някой го е мазал с нещо. Винаги може от един светъл циферблат с дефекти да направим тъмен, като и дефектите ще спрат да се виждат. Но надписите на светлия циферблат са тъмни, а на тъмен би трябвало да са светли.