Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Тук пишем за каквото се сетим
Публикувай отговор
sheretudis
Специалист
Reactions:

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Мнение от sheretudis »

Мишеле дай да си поделим този тежък труд От тебе готвенето от мене иеденето С повечко дробени нали можеш че така ще ми е по лесно да ти помагам
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Тъй както е тръгнало скоро можем да заформим и една кулинарна темичка в в нашето форумче :lol:
Сериозен съм! Не се гъбаркам!
Аз мога да започна с едно пиле върху..........морска сол в чест на варненските колеги :wink: после пиле върху бирена бутилка drool2 и едно върху скара от моркови, чесън и още нещо :b
.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

аз предлагам да заформим темичката около късна есен и ранна зима Ты като няма начин да не ме изберете в журито а защо не и председател на дегустационната комисия то може да изпращате по еконта всякакви видове суджуци луканки филета за кулинарна дегустация и оценка Минимално количество един килограм а за максималното няма да има ограничения Така де на хората им е писнало от забрани и ограничения
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Митак,Тея младежи само за ядене и пиене мислят :D ма на Шеретудито мезето ми хереса повече от пилците ти ;)
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

kapkan написа:Митак,Тея младежи само за ядене и пиене мислят :D ма на Шеретудито мезето ми хереса повече от пилците ти ;)
тва е на Сейкошата бе Капкане аз гладен стоя ама не се потя ,гледам друг да впрегна ,ее после не пестя суперлативи ако не са ме закачали и аз да се включа
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Я тоя Капкан показа признаци на живот бе хора Значи се е устроил и гърбината и психиката му са привикнали на ЦУРЮК, ЦУРЮК, БУЛГАРИШЕ ШВАЙН щом и до Солинген иска да ходи да се разгледа значи да не го мислим Хванал е господ за меките части
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

едно време с Мишела мислехме освен за иедене и пиене и за още нещо ама какво беше :D :D :D
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Тук сьм бе,преквалифицирах се на плочкаджия :D а германец няма да ми каже швайн,впечатленията от тях са добри
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

sheretudis написа:едно време с Мишела мислехме освен за иедене и пиене и за още нещо ама какво беше :D :D :D
Ми ти и за търговия не мислиш... аз такова предложение ти направих, ама ти мълчиш като ЗКПЧ на огнева позиция :p
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

varban написа:
sheretudis написа:едно време с Мишела мислехме освен за иедене и пиене и за още нещо ама какво беше :D :D :D
Ми ти и за търговия не мислиш... аз такова предложение ти направих, ама ти мълчиш като ЗКПЧ на огнева позиция Какво предложение бе Ако става дума за пари целия съм в слух Парите са най доброто лекарство на моя мързел Никакво предложение не съм пропуснал особено и ако не е свързан с половин цена от обявените
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Пускам поста и в тази тема,нали си е моя :) нещо като архив да се получи някога. иначе е постнат в viewtopic.php?f=56&p=16499#p16499" onclick="window.open(this.href);return false; Чудесен е часовника,силно ми прилича на един стар Citizen който имах преди много години. След като Seiko пускат през 1969г. първият в света кварцов часовник Astron ,нормално е всички други фирми да захапят веднага новата тема.Кварцовите Ориент са по-малко от към мъжки модели,дамските са повече,а иначе за жалост,превъсходният производител на чудесни механични механизми Citizen решава,вместо да ги глътне Сейко,както прави с Ориент през 2001 и окончателно през 2009г.,да преминат изцяло на кварцови механизми и макар,че сега са световен лидер,светът загуби един превъзходен производител на механични часовници,още около 1980г. Наистина ламята Сейко е нещо уникално,само RICOH не можа да глътне,минаха в производството на електроника и им "избягаха" един вид,но предполагам,че ако Сейко електроник корпорейшън реши,ще ги глътне и тях като дюнер кебап дет ми се е изпречил на пътя след великденски пости. Много харесвам ORIENT WATCH.Co чудесни са,всичко се произвежда изключително в Япония,за разлика от Цитизен и Сейко,имат изключително красиви модели,макар преди години да "плащаха данък" заради насочеността си към завладяване на арабският пазар(подобно на ОMAX) Хубави и здрави механизми,работещи чудесно и надеждно.В един американски сайт*по-точно форум) ги сравняваха с най-добрите модели на ЕТА и имаше мнения,че докато ЕТА може да дава малки отклонения,но са постоянни и прогресивни,то при Ориент е забелязано,че има компенсиране,т.е. един два дена избързва,а после компенсира.Не разбирам от механика,но ми направи впечатление това сравнение(може би е доста по-сложно)

Накрая ще ви покажа и един Ориент,модел 2011г. ЕТАС 004 води се модел "GALANT" него го слагам само като ходя да искам заем от някоя банка :lol: Много качествен и красив,един от няколкото съвременни часовници които имам, 4,5см. квадрат с тежка верига,24 часов,дава ми 8сек. избързване на 24ч.,но нямам намерение да го пипам. Имах същият модел 001 с 18К розово злато,но ми тръшнаха едни пари,на които не можах да устоя. Чудесен е,можете да ми вярвате :)
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Като ме домързи да готвя(което си е в кръвта ми) и аз като бачо ви Ангел карам на сухоежбина,спретвам си сандвичи,много ги кльопам :) Ей такива например с филийки намазани с малко масло отгоре салам "Закуска" тънки резенчета домати и отгоре кашкавалец и право в парти грила,от ония алуминиевите от татово време,незаменими са. И накрая малко шарена сол отгоре.
Друг път пък,ако съм се снамбдил с хлебчета за хамбургери,изпичам едно парче свински гърдички без кост,като махам всичката мазнина,после ги нарязвам на тънки жулиени ала чайна мейд,пак резенчета домати и непременно,ако няма в момента Табаско,слагам китайско чили и малко сминдух. Мммм...чудесни са с една Астика от хладилника и после веднага дрямка :) иначе не става.
Ако някой не знае,да кажа,че думата и "продукта" сандвич,идва от името на един английски лорд на име Сандуич,който бил голям фен на бриджа и за да не прекъсва играта,взел да приготвя малки хапки с разни вкусотии и да си папка и да предлага и на партньорите си в играта. Похвално дело,обратното на някой си ирландец Хълиган,откъдето и българското "хулиган"

Изображение

Изображение
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Пюююююю Мишони :diablo: Срама нямаш nono Дояде ми се пак drool2 , а кое време е???
Понеже ме мързи повече и от теб, отивам до хладилника за една Астика и пастърма :b
.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

и аз имам такъв алуминиев грил от Тато ,хвала и лека му пръст ,ама няма кого да вкача да ми направи такива сандвичи на него На моята кокарджа майка и кихнала и се закашляла и от една седмица е при нея та ми омръзнаха салама и готовите кюфтета Вчера снахата ми изми чиниите и направи една пълна тенджера с шкембенце и още три дни ще издаяня а до тва време току се върнала моята И чиниите се трупат в мивката та дано ми се размине миенето За друг път ще купувам пластмасови Хвърляш и не се занимаваш с женски работи
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Дяда дъртьо ако това е следобеден сандвич само искам да ти кажа че пратките в нашия Еконт в града пристигат в 8 сутринта Ако може и с шунчица вместо кашкавал на половината изобщо няма да се сърдя Добрия бивш военен е като добрата свиня-всичко яде
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало ----- Off Topic Discussions”