Страницата на sheretudis
Re: Страницата на sheretudis
Ангиле,при мен всичко е меко веке,никви жили бе наборе
Кът гу туриш в гърнето и омеква,биля и се разкапва,само на мазнина остава.

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Ангилей, ку знайш кфи арни мизилъцъ прудаът у Бирьоскътъ дет Мишончиту мноу я тачи зъ другу нямъ и дъ пумислишsheretudis написа:Загубен в превода Ам той не искал човека кой знае какво изкилифинчено че и го е купил завалията Бирата ми е сигурна за другия месец ся мезенцето остава ама брата мой Сейдушко ако закъсам може да метне нещо на Еконта от неговите специалитети С повечко мръвки дано да е произведението му шарено месце да не е много сухо и жилаво

.
Събираш патладжани и скубиш моркови и хич никакъв те няма,или някой италианец е взел да ти изкупува магазина и с'я се ебейкаш с него.А дано.
-
- Специалист
- Reactions:

Откак солд ме гони по петите за разлика от унсолд ни моа са запра на конвейер съм го обърнал

-
- Специалист
- Reactions:
ЗЛАТНА ГОЛД А НЕ ФИЛЕД женева е отнесоха я като куцо пиле домат
Пускай "кировския" към Смолян
))) Омега е много добра!

Каишката на "Звънеца" е покъртителна
Ето това е "ръчна изработка" 

- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Женевите са си женеви, особено в тоя корпусsheretudis написа:ЗЛАТНА ГОЛД А НЕ ФИЛЕД женева е отнесоха я като куцо пиле домат

А за златните... за продаване са по-добри. За носене - де да знам

-
- Напреднал
- Reactions:
sheretudis написа:
Откак солд ме гони по петите за разлика от унсолд ни моа са запра на конвейер съм го обърналТуй е готовата продукция Свърших с фотоапаратите -всички работят Нали знаеш че като почна нещо направо се самозабравям И в секса съм тъй ,често ми викат ----стига бе,не мога повече, на пяна ма направи icon_clap Трита са за точност а Омегата вече я шитнах и очаква изпращане към то ю ес ай я
Мен пък ме впечатлява шареното "нещичко" в ляво....а дай да го видим по добре какво е....макар че не е трудно да се досетиш

Чудесна снимка Ачо,не само като качество,но и оригинална като замисъл. icon_clap Задобряваш дърта еблива пъстърво 

-
- Специалист
- Reactions:

-
- Специалист
- Reactions:
на английски звучи така-ханд мъде- уча го и него ,тия дни ще съм готовrosen_er написа:Каишката на "Звънеца" е покъртителнаЕто това е "ръчна изработка"
Абе,то не е точно така,да не ти показвам снимки само от преди месец и тогава снимаше със същата шутка,ам снимките ти бяха като снимани в подземията на Перперикон. Кондиката е,че се учиш добре и си разучил настройките на апарата.
-
- Специалист
- Reactions:
Мишони при мен има два вида фотография 1-КОМЕРСИАЛНА и 2- НЕКОМЕРСИАЛНА комерсиалната я правя направо като студийна със всичките му салтанати като да включа апарата и да го насоча с двете ръце

а другата е за ширпотреба която позволява да снимам и гъзнем и със замъглен поглед

основната разлика при двата стила на фотографиране е-- Интереса клати феса---

а другата е за ширпотреба която позволява да снимам и гъзнем и със замъглен поглед

основната разлика при двата стила на фотографиране е-- Интереса клати феса---