valna написа:Приемам забележката. Не съм специалист. Признавам, че действително съм далеч от материята. Просто са ми интересни механичните часовници. Запалих се по тях от 2-3 години (главно от интернет). Не искам никого да вземам за, както се изразявате "баят кифла". Корпусът на часовника е такъв, какъвто го виждате Вие /сигурно сте доста навътре в материята/. Но общо взето часовникът е добър. Не му искам повече пари, отколкото съм вложил в него. Вие със сигурност няма да го купите. Ако никой не го купи ще си остане вечно мой, но в това не виждам трагедия. Ако правилата на форума са заради неточното описание на касата на въпросния часовник да не съм повече потребител на форума, ей Богу, повярвайте ми, и в това не виждам особена трагедия. Желая успех на всички. А към начинаещите ако проявявате известна снизходителност и им посочвате грешките, уверявам Ви, че това е благородният подход.
Колега!!!
Попадна ли сте в най-толерантния форум за часовници! Поне по моето скромно мнение
Незнанието не е оправдание! Както казва колегата Сейкоша тук има достатъчно теми, от които човек да се ограмоти......Но понеже доста хора влизат тук и мнозина от тях се опитват да си пробутват...........стокота, да я нарека така, за да не използвам други епитети съвсем нормално е и ние да сме внимателни и да гледаме нещата под лупа! Приемете казаното като конструктивна критика, отколкото като опит някой да ви откаже

За нас всеки е добре дошъл!!!
Ракетата, която продадохте е перфектна и на прилична цена!!! Полета съм го коментирал вече

И макар и да не съм специалист по швейцарците, явно тук има проблем, който колегата е забелязал и отразил и в това не виждам нищо лошо! Все пак всички ние сме тук за да се учим и усъвършенстваме! Благодарение и на енциклопедистите сред нас

Няма да ги назовавам поименно, че току виж се надъхали още повече
Поздрави!!!