Не мога да се спра Нямах си нож,Ивеца и Ковачев не искаха да ми направят та се хванах сам
стомана-D2 кована,ецната,че не ми хареса полирана
дръжка-биволски рог и явор
Аз пък си имам - трамонтина и един китайски, с който си отварям консервите вече 7години. Никога не е съм го точил
Тая 1.2379 като я полираш и ецнеш в трихорид, после само с измиване(без шкурки) вади булатоподобна структура. Така както си я ецнал мяза малко на отрязала лимон сребрянка
"Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект"-Т.П. http://www.nikolakovachev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
kapkan написа:Не мога да се спра Нямах си нож,Ивеца и Ковачев не искаха да ми направят та се хванах сам
стомана-D2 кована,ецната,че не ми хареса полирана
дръжка-биволски рог и явор
Бравос icon_clap
Сефте да ми допадне толкова твой нож, като изключим отварачката !!! И не да ми хареса, а направо да ме грабне Страхотен
Твоите съм ги позарязал,за големият мисля още какво да му нареда,малкото е готово
пък докато мисля се забавлявам с това
материал-любимият ми ресор от Камаз ма свършва ...
дължина-40см.
Гледай да не се опариш че боляло казват На рудника имахме един циганин който ковеше шилките -тоест кирки но отрязани от единия край и подшилени от другия Та тоя образ като нагрееше желязото до жълто го пипаше с ръка без да се изгори
Аз току що получих поръчка за 2 ножа,от японските готварски,един 4х13 другия кована Д2 много съм доволен,тези японските са ми слабост Надявам се да се справя добре,Д2 ми е на четириграми 2/2.5см
ей това дърво ми попадна но не мога да го определя какво е Дъл не ми е проработил късмета на новак чикиджия и от туй да излезнат мнооого качествени дръжки или нъцки Между другото понеже взех да се заглеждам в материали годни за острия се натъкнах в къщата която по лани купих на вила за обръщате със рогове от стомана на дебели листове неръждавейка Изглежда много яка ама трябва да се кове а аз нямам оджак нито ЬОРС
става ли нещо свястно от него за да го суша на котела а и да поровя за други Отделил съм пет шест трупалчета но има и още И орех и череша има От тях дали ще станат пъстри дръжки такива шаренки От Пламбата знам че за тия цигу мигута е ползвал чемшир ама като прехвърлям наум не се сещам за никой на когото да отида на гости с бичкията