За мене обявата беше некоректна,дали продавачът е коректен ,или неосведомен,но това не го извинява,на първо място в страницата има правила и той е длъжен да се осведоми,как толкова други хора го правя? За това за мен е необяснимо,защо след като беше забелязан този пропуск,а имаше вече и коментари, обявата не беше блокирана до нова редакция. Не кой знае какво една Ракета,но така се създава прецедент,нямаше дори и телефон,а нагъл емейл,на който заинтересованите от нас с изплезени езици и течащи лиги,да се надпреварват да пишат.
В случая Пламен е късметлия,но можеше и той сега да се сърди,нали? Примерно ,ако аз бях писал и предложил двойна цена. Така,че такива шушумиги,трябва да се възпитават,а за това е и превенцията от правила,които трябва да се спазват. Така,че лично ще направя предложение в темата за обратна връзка с администрацията,да се направят така нещата,че да бъдат пресечени такива случаи,като единият вариант е,да се включи и опцията "Търг" примерно с едноседмичен срок,по подобие на Аукциона или Ибейя "Най-добра оферта" и там вече който наддаде, става въпрос да си предлагат на лични офертите мераклиите,а не да заприличваме на Сотби,и продавачът да си решава вече,но и при този случай,да има обявена начална минимална цена.
Разбирам огорчението на Шарки от непочтенността която се шири около нас и може да се случи на всекиму,затова умната и с акъл ...и с контрол.
П.П. Разбира се Пламен ,няма никаква вина в случая,той си е късметлия