Нямаааа,няма

Тука е свободна зона. Я виж колегата Шарки ква красота е постнал
Много ги тача такива гледки

Че то иначе тука освен пълнени чушки и имамбайълдъ,друго не може да се види. Пламене обаче за тебе такиви места са забранени

Чак лятоска кат се пенсионираш и придобиеш свободата да си харчиш пенсията

Виж,както казва Митака, на Мон Мартър иди непременно,де да не бяха го забранили,че да изпиеш и един абсент,като импресионистите преди повече от 100г. Еххх,Париж,Париж!
sheretudis написа:щом ще слушаш урок първи- цена Порция макарони с дробене ала Сейкоша с кетчуп Макеевь леко пикантен ----АКО НЕ ТИ БЪРКАТ В ДЖОБА НЕ РЕАГИРАЙ ---Пример Ако видиш нередност целяща облагодетелстване чрез неистини,лъжи демек, си пасувай щом не те касае пряко

Повярвай ми ,глупакът си заслужава съдбата Противно на логиката основната движеща сила в света не е разумът а глупостта Колкото повече глупаци толкова по лесно се живее Няма как иначе да продадеш хладилник на чукча и вечен огън на таджик Първото го знаеш а второто е като вземеш овца за напоен в масло и нафта шуплест камък

Дъртийо,добре започваш.Продължавай да пълниш тенджерата.Записах си в тетрадката,че иначе докат си обърна главата на ляво и забравям,кат я завъртя на дясно си спомням,ам съвсем друго

Абе деменция няква се появи и нещо в спомените все такива кобилки като горните на Шарки ми се явяват,потропват с копитца,а отзаде м/у прелестните полукълба,вместо опашки похлопват джобни часовници и аз се засилвам и забивам нос в.....балансите и почвам да им регулирам хоризонталното положение и амплитуда
Чичко Фройд би казал,че: Смесването на спомени и бъдещи събития(дежа ву)създават настоящи халюцинации и щения