Некоректен продавач

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Seikosha
Специалист
Reactions:

Re: Некоректен продавач

Мнение от Seikosha »

Ковачев написа: И на Ролекса съм му сърбал попарата, каза тогава нещо от рода на "...защо да казвам, не съм очаквал да го разглобяваш..", но той поне е наясно, че ако иска да е успешен продавач, трябва да приема всякакви извращения от клиентите или поне донякъде да се съобразява с мнението им.

Не е длъжен един продавач да търпи извращения от страна на купувачите.Точно това е извращение.Страните са равнопоставими. Продавачът е длъжен да бъде коректен, да дава информация и актуални снимки.Ако искаш подробности,има си начини,ако не разбираш от часовници,питай или се учи.А колко са такива? Може би разни Дракони и Топита/тъпита,дето пишат(ако въобще пишат нещо)- "Часовник" или "Некъв часовник" и най-гадното е,че пак им купуват боклуците,то те и за това си го позволяват този келешлък. "Не е виновен който дава зелника,а този който го яде"
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Аватар
sharky1973
Напреднал
Reactions:

Мнение от sharky1973 »

Seikosha написа:Не става въпрос за еталон. Доколкото знам Ролекса е часовникар или явно разбира от нещата които купува. Продава скъпо,но качествено. И мисля,че Шарки ,много добре знаеш за кого става дума,не си от вчера в Аукциона. :wink:
Не си ме разбрал правилно. Вярно е, че този потребител ми е познат - мисля,че съм купувал от него и съм му продавал, но действително не знаех, с какво се отличава. Сега след като писа, че е часовникар, нещата ми се изясниха. :b
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Ako ви попадне да купувате нещо от Аукциона от потребител tkzs имайте едно на ум nono Продаваше петнайсетина джобни неработещи часовници и два(Ракета и Молния) работещи,купих точно тях за 40лв. И двата не работят :diablo: Докато на ракетата все пак ще и сложа един механизъм от ръчен,на Молнията и е счупен баланса. Та такива ми ти работи с тъпи продавачи,които не разбират от часовници. А и аз като доверчиво псе,взех ,че написах предварително положителен коментар.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Правя допълнение. Човекът ми се обади и общо взето се разбрахме.Не бил очаквал,че не работят. :mrgreen: Както и да е,контрата пак остава у мене,но поне му теглих едно конско и му обясних ,че като не разбира от саати ,как поне да ги проверява за напред дали са в ред. Обеща да ме компенсира :) Ама кога ще опра пак до него,бошлав работа. Важното е ,че го стреснах :lol: та да има едно на ум,а и някой друг колега да не изгори.
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

Аз пък щях да му се обядя и да мукажа, че в часовника се оказал изключително ценен и рядък механизъм и, че си го оправил много лесно и си го продал с 200лв. печалба и му дължиш почерпка.
Нека се изяде гадината.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”