Полет 2616.2н
Полет 2616.2н
Полета е 23 камаков автомат и досега не ми беше притрябвал,но винаги като го разклатя и си тръгваше и затова си мислех, че роботи но се оказа че той си работи но изостава твърде много за полови час 5-7 минути. Помислих си че баланса прави пач и го бутнах и...и... същата работа, ядосах му се и го смених от друг работещ автомат и пак същата работа. Баланса си преде бързо бързо със равна амплитуда а той за 15-20 мин 5- назад. Но забелязвам, че ремонтоара се върти толкова леко, че леко ми влиза мисълта, че той просто боксува, като съединителя на колата. не знам дали догадката ми е правилна, но освен да пробвам нямам друг шанс, освен да опитам да сменя карамфила. Давайте акъли докато не съм го поставил във партер....
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
Re: Полет 2616.2н
Стегни карамфила.
Става като го нанижеш на една игла и го пристегнеш с малки секачки,или нокторезачка.
Точно на същото място където фабрично е стиснат.
Става като го нанижеш на една игла и го пристегнеш с малки секачки,или нокторезачка.
Точно на същото място където фабрично е стиснат.
А не може ли просто да го сменя от някой донор защото съм преигравал със тая работа
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
Може, но няма гаранция че другият ще пасне. Другия вариант е да сложиш косъм за уплътнение. Този метод обаче не се харесва от майсторите. 

направи си го по ''устав'' - не е никак сложно. Вкарай в карамфила подходящо по дебелина нещо - игла, карфица, или каквото намериш. Но да не е твърде тънко че ще пресолиш манджата. По-скоро да влиза почти плътничко. И стисни с клещи -резачки. Нищо сложно - само ако тялото вътре което си сложил в ремонтоара не е прекалено тънко - няма проблем.
Това с косъма и аз не го харесвам. Временно е - при често сверяване косъма се разкъсва и стигаш до ''уставния'' вариант.
Това с косъма и аз не го харесвам. Временно е - при често сверяване косъма се разкъсва и стигаш до ''уставния'' вариант.
Aз ползвам игли.И по точно върха,който е конусовиден.
Пъхаш карамфила и той спира на по дебелата част на иглата.
И стискаш където трябва със секача.Aма лекичко.
Там където стискаш иглата е малко по тънка и се получва.
Няма опасност да го пречупиш.
Пък и да го повредиш нали имаш донор.
Пъхаш карамфила и той спира на по дебелата част на иглата.
И стискаш където трябва със секача.Aма лекичко.
Там където стискаш иглата е малко по тънка и се получва.
Няма опасност да го пречупиш.
Пък и да го повредиш нали имаш донор.

До сега карамфилите ги стягах на ''усет'' - щото имам донори - но днес реших да го направя и аз с иглата - пробно - Ефекта е поразителен (това не означава че стискам и с двете ръце) Карамфила си стана като по книга.