Днес ,ето тези часовници имах късмета да намеря:
1.Ovaras Super 17 jewels:
Много труден за снимане с тоя "шарен" циферблат" и фасетирано от вътре стъкло с "изпъкнала" лупа на датата.Състоянието му с нищо не се различава от нов.Поколебах се понеже короната не е брандирана и логото не е релефно,но както каза продавача: "на цената на каишката го давам,какво му плащаш?" Помагаѝте за машината-каква е?
2.Ориент Cristal 21 jewels:
Леко "геѝски" с тези диаманти,но ме грабна ,а и като не го исках на 100% успях да направя цената повече от бюджетна.
3.Ракета 2603
Много прилична по мое мнение
4.Още една Ракетка от "всичко по левче" :
И общата:
А!Върбан поръча ако намеря кварцове за ситни пари(стотинки) да взимам.Та един подарък за него:
Слава Диверс
Връбчо,на този машината изглежда по-добре ,а бобинката като нова направо
Последно промяна от rosen_er на 28 Юни 2014 10:28, променено общо 2 пъти.
Хубава работа, изкупихте пак всичко читаво, утре при нас пак само скрап ще има.
Двете ракети са чудесни. От будилниците май само с този циферблат нямам
"Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект"-Т.П. http://www.nikolakovachev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аааа,нали Ориентите бяха в моята ниша?
Аз откога търся читава такава машина 469 и ти я лапна.
Е,и аз не останах назад-един Ориент 429.
От там откъдето ти е Луча.Ама беше циганката и договорих добра цена.
И една Слава-секундомер почти нов,ама счупен баланс.
И Овараса ти е хубав.Нямам такъв,но имам друг часовник със същата машина.
Павлин.този пост го писах след Ковачев,ама сега видях,че го няма и пиша втори път.
Трябва ли да излезе някакъв надпис за едновременно писане?
Пламене, ако се пишат два поста едновременно, първият се публикува, а на вторият излиза съобщение че има друго мнение преди него и дали искаш да го изпратиш или да го промениш. Значи трябва да се потвърди с още едно натискане.
rosen_er написа:
А!Върбан поръча ако намеря кварцове за ситни пари(стотинки) да взимам.Та един подарък за него:
Слава Диверс
Връбчо,на този машината изглежда по-добре ,а бобинката като нова направо
Машината е чиста, ама е важна бобинката. Но добре... колкото по, толкова по :-)
Имам за правене... чакай да преброя... три за форума и три за мене... и то ще излезат части за още... абе верижна реакция :-)
rosen_er написа:
Помагаѝте за машината-каква е?
Маѝ е FHF 96 или производните и.
Баш такава е и според мен е една от най-читавите "швис мъде" машини с ръчно навиване. Дай я за профилактика и после сподели ква точност вади. Сигурен съм, че ще е бая добра.
rosen_er написа:
Помагаѝте за машината-каква е?
Маѝ е FHF 96 или производните и.
Роска,базата може и да е FHF ,но за този механизъм вече говорихме наскоро,ама не мога да намеря темата,ако да не е правен от китайци,е правен от Хонг Когци на 21.05. съм показал и аз някъде такъв същият, в един Vialux, беше по повод пак някакъв "швейцарски" с такава машина,абе всичките са с такива камъчета "гейски" дето им викаш,защото може да са правени в Швейцария в началото ,преди 30-40г. ама сега едва ли се правят там,такава марка е и Омах и Elpart, все за азиатският и арабският пазар саати .
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "
За това пък, Ракетата хич не е "биташка",да не е от Ебей ,а Ориента си е направо сълза То тоз битак вашият,трябва да има комплекси вече от тебе,сигур докато им обясняваш какви боклуци ти предлагат,сваляш цената тройно и те после се питат :"А кво стана,що тъй бе"
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "