Аз за разлика от моят приятел Върбан наш,който е ЛУД фен

на таквизи произведения на изкуството,съм малко на различно мнение.
Диране,мислех да ти пиша едно изречение на арменски,ма няма да го направя,да не помислят ,че някакви тайни ровичкаме тука
Ако това е прототип,няма лошо,но не виждам с кое е станало по-хубаво? Верен на думата си,няма да критикувам,а ще изказвам само пожелания в интерес на състезателят,както и до сега.
За механизма който разбра - разбра,уникат е и това е ценното в него,сега виждам ,че си добавил и скали,които както казах,ако са прототип ,или само като идея,не е лошо да ги видим,но ако смяташ,да ги използваш в завършеният проект ще стане
մարմնեղ Աշխատանք Верно ,имаш още 9 дни и ,ако ЕКИПЪТ ти е добър,може и да сколасъш,но ,ако послушаш моят съвет добронамерен,оттеглли си кандидатурата за този месец и пипни нещата както трябва,може да се получи нещо страхотно и другият месец ,просто не виждам смисъл други конкуренти да участват
Защо ги казвам тези работи ли? Защото познавам доста такива иновативни личности,ако махнем ,че всеки автор е уникален и неповторим е и късмет,той да бъде признат,повечето не са,просто не умеят да се самоизтъкват,обсебени са от идеята си и не обръщат внимание на "второстепенните" неща,за жалост,в нашият изкривен свят,гаче ли второстепенното се цени повече. Имам приятел,израстнахме в блока от деца,беше трътльо,с 4 диоптъра очила които вечно губеше,не го биваше нито да кара колело,ролкови кънки,или да прави фунийки и лагерни колички,всички му се смееха (аз най-малко) на 15г. откри нова звезда,писаха по вестниците и носи неговото име, после завърши астрономия и физика бе преподавател доста години в СУ,а от 15г. е действаш професор във Валпараисо (Чили) и е с достъп до най-мощните астрономически техники в света. Пак си е същият очилатко и редовно обува два различни вида чорапи,но това което успях да направя поне,е ,че, като вече беше станал на 45г. успях поне да го оженя

и сега ,един път годишно ,идва професорът в мойта бърлога,носи течни екзотики и си спомняме за минали времена.
Каква е връзката ли? Ми,ако погледнем,всички тези люде,надарени свише с даден от господ талант,като ренесансовите личности,дали тласък на цивилизацията ни във всички аспекти.всички те са били уникални и несъвършени по своему,силата им е там където са били "силни" а другото са свършвали други "силни" и така се е получавало краен продукт,сигурно не вярвате ,че един Бреге,сам е резбовал и инкрустирал часовниците си
Така ,че Диране, дерзай и действай,аз бих направил и от касата "чисто нова" бих изработил с помощта на който разбира един уникален цифер и съответните скали,бих го докарал до съвършенство и бих го показал и на много по- високо ниво ,от нашият скромен конкурс,мисля ,че си заслужава . Успех