Заради "пазара" ли ?Тоѝ се по изчерпи ,а и не може да се надхвърли едно определено ниво.Ако се разчита само на късмета ,разбира се.Но колегите златни направо icon_clap
rosen_er написа:Цял ден ровя да открия нещо за гравировката на капака и единственото ,което успях да намеря е образ на Борисов награден знак за отлична артилерийска стрелба,1:1 с този на часовника:
Та мисля,че и този Junghans е награден,но поводът.........
Хаѝде помагаѝте бре юнаци
Приятел ме подсети за музея на Политехниката. http://www.polytechnicmuseum.org/index. ... &Itemid=77" onclick="window.open(this.href);return false;
Говорих с някаква г-жа ,която ме информира, че освен постоянната екцпозиция имало сахати и в хранилището на музея.Увери ме ,че ще мога да говоря с човек,който да ми даде допълнително инфо за моя часовник.Живот и здраве в събота след битака съм там
Днес малко "боклучета" от една кутия "всичко по левче".Първо ми се мярна безела на една Амфибия.Много преживяла изглеждаше:
Не ми даде сърце да я оставя.По изчистих я малко,но още при отварянето малкото останал фосфор на маркерите отлетя:
Безел една идея по-добър от неговия имах,но има много работа по нея.....
Като видях ,че има руски часовник поразрових по-внимателно и.......
Кутийка намерих една от секундомер Слава:
И малко оф топик Като си тръгнах пред очите ми попадна ето такава запалка:
Като си помисля,колко пари сме дали по стрелбищата да стреляме в целта с награда "по избор" точно заради такава Не се сдържах и я спазарих супер изгодно ,заедно с такава каквато имаше баща ми:
Оооо, австрийските Имко,кой не ги помни icon_clap молехме се в аптеките да ни дават ампули с бензин ,кога отлетя това време Чайката си е жив късмет,с малко джиджи - биджи и ще стане бомба
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "
Абе Росен има орлово око.
Аз ходя гледайки само надолу(ако някой от Вас ми се изпречи няма да го видя)
и нищо не намирам.А Роската ги фиксира одма.
За умението да се пазари няма да отварям дума.
Продължение......
Отпуска съм,но по навик станах рано,жените взеха да "шиткат" и реших да отида до пазара
Както очаквах в неделя доста слабо.Но се появи един Rikoh с много ретро излъчване:
Цифера е "приказка" ,но не дава да се снима
И съвсем на края на пазара,вече тръгвайки си ми попадна ето тази джаджа,която мисля ще ви хареса:
Анемометр ручной гост 6376-52
От 1959г
ГолЕм кеф .Мери и най-малкия полъх на вятъра,нищо ,че 3 перчици са липсващи.Сега ще чета как се нулира.Заключването открих как става
Върбане ,помагай.
Нали само в събота ходиш?
Рикоха хубав,с клечица ще му оправиш последната буква.
А на анамометъра трябва да добавиш перки,че няма да мери вярно.
Ако ще скачаш с парашут вместо до вас,може да кацнеш до нас.