Продавам -ORIS

ALFA
Специалист
Reactions:

Продавам -ORIS

Мнение от ALFA »

Запазен но не работи.Цена 35лв 0889565176
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
plamenhar
Специалист
Reactions:

Re: Продавам -ORIS

Мнение от plamenhar »

Купувам.
Аватар
omegaqq
Moderator
Reactions:

Мнение от omegaqq »

plamenhar написа:Купувам.
А засрами се де, остави и на останалите нещо читаво.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Тъкмо му "дърпах" ушите по телефона lol2
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

Не съм толкова стар,че да спя по това време. nono
Росене,съвсем същия.
Ще трябва да свалиш от твоя нещата,които ми липсват. lol2
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Разбира се ,аз се радвам,че моят приятел Стефчо си е "пробутал" часовника,да е жив и здрав,постоянно ни снабдява с донори и чрезвичайни саати и то на никакви пари,не е луд който яде зелника,но се питам,защо аджеба ,други мои приятели дето гледат и върха на стрелката да е оригинална или средното винтче на моста на ангренажа, тоже, ги купуват :mrgreen: То ясно ,че цената е наполовина ,но не там е работата,питам и отговор не искам, поркуа бе джанъм ,като сте такива прецизиони,купувате таквизи оказиони. Ми принципите трябва да са едни,който ги има ,трябва да ги защитава,аз например съм беден откъм такива, по каталози много -много не гледа и дишам по - леко :D
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Не те разбрах този път ,приятелю :) Какво ти се стори "неоригинално".Липсва "автоматичния модул на часовника" :) (как го кръстих само) и края на спиралата на баланса е изкривен.Аз това видях от снимката.Другото :каса ,цифер,стрелки,стъкло (профилирано от вътрешната страна),машина Орис cal.645 ми се струва наред(като се имат предвид липсите и повредата) ,но не съм"разбирач" :redface.Просто го сравних с ето този,който вече съм показвал тук ,подарък от колега и приятел.

Изображение Изображение

Но Стефчо коректно го е обявил като :"Запазен ,но не работи"

П.П.Каталозите са важно нещо,когато се стремим към оригинален вид на часовник .Иначе нещата могат съвсем да излязат от релси,според моите разбирания n_sad
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Ами Росе,покажи ми каталог на Орис с този модел :) Мисля,че говорихме надълго и нашироко за този модел ,а и за един със същият дизайн Сикура май беше ,Пламен го показваше.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Аз показах Сикура със същият дизайн.В каталог не съм намирал такъв Орис.
viewtopic.php?f=55&t=2828" onclick="window.open(this.href);return false;
Но какво доказва това.Бях почнал една тема за часовници двойници,която не придоби популярност.Там имаше няколко тип "стадион", Радо Манхатън и Сейко 6119,Вечни календари -1:1 бяха.Та и тези двата така.Часовникът е разпространен(даже нашият колега и приятел Шередути продава точно същия).
А ето я темата:

viewtopic.php?f=55&t=2647" onclick="window.open(this.href);return false;

А и моя часовник е с история.Купуван е от Швейцария от тъста на колегата през '70 -те години.Когато му станал зет го е получил в подарък.Казвам го в подкрепа на това ,че е легален и оригинално закупен такъв,а не от бай ром на битака :)
Нормални истории.....
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Доколкото си спомням и аз бях взел някакво отношение,приличат си,защото или са правени полулегално за азиатският или арабски пазар,или са правени пък там. ВИждал съм доста марки,в това число и Сейко с подобен прозорец с надпис DATE ,нито един не е оригинален.
Публикувай отговор

Обратно към “Стари обяви”