Отдавна бях обещал на дъщеричката да посетим "Ал.Невски".Храм-паметника, разбира се, а не пазара.Ама тъй-тъй бяхме там,разгледах и пазара.Имам особенно мнение за цените на този пазар,но днес направо ми "счупиха" главата
Попаднах на тази Амфибия (че и автомат) ,за която мечтаех отдавна.Малко вяло попитах за цена и продавачът каза такава,каквато и на битака не бих могъл да постигна

Защото било пукнато стъклото.

Ето и нея:
Амфибия "Desert chield" 2416 В:

Съвсем новичка,само с пукнато стъкло като забележка.(Някое другарче,не е ли включило повече стъкла за Амфибия в общата поръчка

)
Преди да намеря Востока,един продавач тъкмо вадеше стоката.Загледах се в един Луч,питам за цена и там същата история

.Цена повече от 5 пъти по-ниска от обичайните му.А сме коментирали цените му на Де лукс и други позлатени "красоти" преди.Естествено не можещ да избягам от природата си ,реших да се пазаря .При което той каза,че и без това се е объркал и го прибра

Малко преди да тръгна обаче се обадих на един "спец",вече бивш на форума.Той даде тласък ,отидох ,предложих му да почнем пак отначало и си купих Луч 2209

на първоначалната му оферта ,че било сефте:) :

Коронката беше "бяла",мо я смених с една подарък от Цецо (cerazimi)
И той само за стъкло вече.
Дали да не ходя с "дребната" на битака вече.Май ми е на кадем