Снимки :

Свален от продажба !
Прав си, не се бях вгледал, все пак не продавам само един часовник, за да отделя цялото си време за него. Циферблатът ми попадна преди много време и мислех че е оригинален, но след разглеждане в детайли, установявам че си прав. Извинявам се за грешката! Моля обявата да бъде преместена, защото часовникът се сваля от продажба !rosen_er написа:Болтчето е най-малкия проблем![]()
Циферблатът на този часовник е доста неумела "препечатка".Нямаше да ви занимавам, ако не беше споменато,че е от "първото оформление на надписа" .Точно надписа дори не е като на оригинала.Някой е приложил собствено виждане за спътника в "опашката" и го е представил като ракета.Обръщам внимание и на печатните маркери.
За да не обяснявам кое-защо ,ето как примерно би изглеждал един такъв часовник (да не обръщаме внимание на "жълтата" каса):
Или малко по-късният вариант на оформление на надписа:
Не е заяждане от моя страна.В този под форум обяви пускат търговци, от които не можем да искаме да познават в детайли как изглежда оригинално определен модел на дадена марка часовник.Нормално би било да обявят ,че продават часовник еди какъв си.Но......след като се опитва някой да ни каже ,че този часовник е точно следният - моля нека го прави само ако е сигурен в това ,което анонсира.Все пак това е "Форум за часовници"!!!Не бих обърнал внимание и отделил време да кажа тези неща за същата обява в OLX да речем.
Това е,нищо лично Dennis_b.
Ако някой изложи аргументи с които да ме обеди,че греша - бих се извинил на продавача и на всички прочели поста ми.
Между другото тези цифери на пловдивската школа са със супер качество.varban написа:Напразно, хората по аватари слагат такива цифери![]()
Този часовник е виден представител на пловдивската школа и секи български саат-будала трябва да има по един такъв в колекцията!