"Съботните" часовници на rosen_er
Re: "Съботните" часовници на rosen_er
Поразходихме с щерката и .....ето какво "отразих" по реда на намиране:
Старт '58 г. :

Ruhla Digital.Нещо ,за което се оглеждам от доста време.Тази е в отлично състояние и дори с оригиналният си "каучук":

И още нещо ,което все ми се изплъзваше -Полет 2616 2Н SS:

Традиционните общи:

Старт '58 г. :

Ruhla Digital.Нещо ,за което се оглеждам от доста време.Тази е в отлично състояние и дори с оригиналният си "каучук":

И още нещо ,което все ми се изплъзваше -Полет 2616 2Н SS:

Традиционните общи:

Последно промяна от rosen_er на 21 Фев 2015 16:49, променено общо 1 път.
Чудесни icon_clap
Супер са честито ,най ми допада Полета много е красив и на всичко отгоре е и стоманен браво.
"Изпуснаха" ме за един "съботен" битак.
Ruhla World Time:

След това една "кака" едва ме убеди,че на този часовник само една батерия му трябва и си струва едното левче
:

Черен хром,много добро общо състояние.......батерия не и трябва,но профилактика-да.
Звезда 2-55 .И преди съм го казвал - за мен това един от най-красивите механизми на руски часовник
:

Няколко машини от 0.5 лв.
по интересна от които ето тази:

И един капак "25 години...." с "другата" технология на надписване ,беше при машините.
Традиционната обща:

Повече разходка ,отколкото находки ,но ......приятно ми стана след повече от 6м. без "Съботни..."

Ruhla World Time:

След това една "кака" едва ме убеди,че на този часовник само една батерия му трябва и си струва едното левче

Черен хром,много добро общо състояние.......батерия не и трябва,но профилактика-да.
Звезда 2-55 .И преди съм го казвал - за мен това един от най-красивите механизми на руски часовник

Няколко машини от 0.5 лв.

И един капак "25 години...." с "другата" технология на надписване ,беше при машините.
Традиционната обща:

Повече разходка ,отколкото находки ,но ......приятно ми стана след повече от 6м. без "Съботни..."

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Оправи се време и пак тръгна на лов.
Моя фаворит от съботните е Звездата. Много хубав механизъм и като цяло часовникът е добър.
Моя фаворит от съботните е Звездата. Много хубав механизъм и като цяло часовникът е добър.
А,то най-хубави неща се намират в "студеното"
Но водя детенцето на английски в събота сутрин 

Амфибия "Снайпер" ,както я кръстихме.От доста време ми се изплъзва.
А покрай нея и Восток Амфибия, "Мужик с пузырем"
Че и една "пролетна" ,която отива при приятел
:

Повече снимки в темата за Амфибии и Командирски:
viewtopic.php?f=94&t=1242&start=220" onclick="window.open(this.href);return false;
А покрай нея и Восток Амфибия, "Мужик с пузырем"

Че и една "пролетна" ,която отива при приятел

Повече снимки в темата за Амфибии и Командирски:
viewtopic.php?f=94&t=1242&start=220" onclick="window.open(this.href);return false;
Тази събота - два Восток-а от битака:
Восток 2209 :

Восток 2414 :
Ремонтоара на този не често срещан Восток беше счупен,а се оказа доста дълъг (като на командирски).Намерих някакъв,но единствената коронка с която можех да го "закопчая"(от една кутия с коронки
) беше тази от стара Волна(заради малко по-дълга шийка ).Ще търся подходяща.

Традиционната обща:

Восток 2209 :

Восток 2414 :
Ремонтоара на този не често срещан Восток беше счупен,а се оказа доста дълъг (като на командирски).Намерих някакъв,но единствената коронка с която можех да го "закопчая"(от една кутия с коронки

Традиционната обща:

Военни часовници в такава грозна пластмаса...
Честито за придобивките!
Честито за придобивките!
Това е кехлибар,бре 
Даже по-правилното в случая е "янтарь" !

Даже по-правилното в случая е "янтарь" !
Цвят "лимонада" 

Е,цветът може да е от жълт до червен.Този е от светлия.
Сега сериозно.На живо не е хич грозен,но ти сигурно си виждал.Напълно в традициите на "дялани с теслата" съветски часовници.

Сега сериозно.На живо не е хич грозен,но ти сигурно си виждал.Напълно в традициите на "дялани с теслата" съветски часовници.