Минутна стрелка за джобна Омега

kova4ev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Минутна стрелка за джобна Омега

Мнение от kova4ev »

Желая да придобия чрез бартер, покупка и пр. търговско споразумение минутна стрелка за е тая сребърна Омега:

Изображение

Често срещани стрелки, уви не и в моите кутии. Знам, че все някой ще има :) Секундната също е за смяна, но бих могъл, макар и с присвити очи, да гледам и настоящата.
"Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект"-Т.П.
http://www.nikolakovachev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Re: Минутна стрелка за джобна Омега

Мнение от atanweb »

Никола извинявай за невежия въпрос, но търсената от теб стрелка същата форма като на снимката ли трябва да бъде? Би ли пуснал снимка на друга Омега с точните стрелки.
Изображение
kova4ev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от kova4ev »

Това са няколко примера от нета:

Изображение

Изображение

Изображение
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Абе Ковачев,ти да не си раждан на някоя велика дата кат Коледа ,1 май ,или 9 септември :lol: Две стрелки са ми останали за джобни саати и двете май са каквито ти требят(ОТК-то да каже) :D От туй което си показал от нета ,първите две са баш като моята архитектура,само не знам за отворите вече. Едната ми е позлатена,но вече е някъде около 2 микрона :) а другата ръжда,която беше иначе синя ,като мина през киселината,синьото замина в историята като СДС :mrgreen: Все пак ,няма тебе да уча какво да вършиш с метали и ,ако ти вършат работа,ела до Варна и се ги вземи :D Майтап бе, ще ти я/ги пратя с правителственият Фалкон тутакси. :)

Изображение

Изображение

Изображение

П.П. Сега гледам,че снимките са леко орязани ,но при увеличението се вижда, кое, какво е.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
kova4ev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от kova4ev »

Seikosha написа:Абе Ковачев,ти да не си раждан на някоя велика дата кат Коледа ,1 май ,или 9 септември :lol:
Tц, уви. Не само датата ами и на семейство не съм случил - подли дисиденти до един, фабриканти, търговци и прочие сволоч. Докато се появя аз, вече всичко бяха дарили на комунистическата власт и за всеобщото благо... Ама е на, провидението е благослклоно към мен :) адрес на ЛС, мисли за реванш...
Публикувай отговор

Обратно към “Търся, Купувам ----- Wanted”