Какъв би трябвало да е правилния механизъм?

В колекцията на един от членовете на руския форум попаднах на такъв албатрос с командирски стрелки, но без СССР и с друг безел.

Да, но тук отново е възможно да има и вариант с фосфорна точка:rosen_er написа:.....Мисля,че в предишни коментари за Командирска Амфибия бяхме разгледали тези подробности.Само там би могло да има оформление с подобни стрелки.Но там си върви със съответният безел за командирски - без фосфорна точка....
Съгласен, напълно и смятам, че не съм показал твърдение, че говорим за Албатрос от първо поколение осмоъгълни.rosen_er написа: Това при Командирска Амфибия както и казват ,заради ндписа на циферблата.
При Албатрос (дори в изпълнение в такава каса) стрелките (особено "Сделано в СССР") трябва да са познатите ни с "триъгълничето" на часовата. Безелът - с "бяла" точка.
При Руското производство обаче, всичко може да се очаква
Личното ми мнение е ,че при показаният от Шарки часовник има смесване на стилове.
Стрелките.Не би трябвало да има Албатрос със стрелки като за Командирски.sharky1973 написа: Има нещо боднато от другаде, ама кое. .......
Да, за това бях сигурен още отначало. Значи ще се търси читав комплект стрелки за Амфибияrosen_er написа:Стрелките.Не би трябвало да има Албатрос със стрелки като за Командирски.sharky1973 написа: Има нещо боднато от другаде, ама кое. .......
Още не ми е дошъл в ръчичките и нямам идея какво има вътреstoryteller написа:Има ли надпис с червено на механизма? Класическите осмоъгълни албатроси с такъв циферблат често имат.