Някой има ли идея дали има начин да се отстрани лепилото, без да бъдат увредени маркерите?

Пуснали сме по едно и също време съобщенията. Успях да сваля стъклото с малки клещи. Чупих парчета, докато не стигнах ръба и там с яко дърпане успях да освободя пръстена на 4-5 парчета. Имам обаче съмнения, относно автентичността на циферблата. Един път ми се струва истински, един път украински.ivanovod написа:Нямаш печеливш ход. Според мен де. С нещо трябва да се разделиш, пробвай да го раздлобиш от страна на стъклото като го свалиш с уред за сваляне тип " цанга" ако имаш късмет ще можшш с побутване отпред и освсбождаване отзад да успееш да свалиш машинката и цифера. Това естествено е малко вероятно тогава вече 'адио Рио" на цифера или целия часовник. Ако не си го прежалил нищо не прави. Ако си готов да рискуваш пробвай. Виж какво бях написал
Е как, ще се получи!the collector написа:Ако топна циферблата в разредител за 1-2 часа, дали ще се получат нещата?
sharky1973 написа:Е как, ще се получи!the collector написа:Ако топна циферблата в разредител за 1-2 часа, дали ще се получат нещата?
Ще имаш "Табула раза", върху която можеш да сложиш каквато искаш марка - може и звънчевия на Адолф Шилд, той е същия.
Нямаше как да го търпя така циферблата, но това лепило не мърда, каквото и да го правих. Опитах на финала да го отделя механично и логично циферблата се нарани и издра.atanweb написа:Часовника е супер. Не го пипай защото ще съжаляваш след това. А чувстово, че си се провалил е много гадно. Винаги би предпочел да върнеш нещата така както са били.
Аз залагам, че е оригинал защото украинските са с много гланцирани часови маркери с заоблени ръбове. (просто изглеждат по перфектни от оригинала)