Нови придобивки

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Заключено
kapkan
Специалист
Reactions:

Re: Нови придобивки

Мнение от kapkan »

Това са от преди няколко дни,нямах време да ги щракна.Полета е ужасен но за части става,Ракетата е добра а Камата е с почти перфектен цифер.

Изображение
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Ракета с такъв корпус рядко излиза. Този е втория който виждам.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Да,предния го изпуснах :) заради него взех и другите
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Камата ми е крайно неприятно да ти кажа но е пловдивско арменско творчество на тема рециклаж на циферблати Сори :(
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Знам,но това също е интересно като факт,стар е и е в прекрасно състояние.
Другото което установих е,че изработката е по-качествена от заводските.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

sheretudis написа:Другото което установих е,че изработката е по-качествена от заводските.
За това си напълно прав По качествено са издокаросани от оригинала Ееех аз мечтая поне няколко буквички да се науча да изписвам, не с маркер,ама на бодлива крава господ рога не дава
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

Вие само топ екземпляри поствате в колекцийте си, айде аз пак малко масовки да покажа - улов от последните две седмици.

Юност с помоща на 3017
Изображение

Изображение

Изображение

подчти дублиращ се Poljot в колекцията ми с разлика в датник.
Изображение

Ракета за слепи този път в бяло в колекцията ми и с механизъм 2601.Н
Изображение
Изображение

Изображение

Изображение

повтаряща се Ракета
Изображение Изображение

Красива Победа
Изображение

и още няколко чудесно работещи масовки:
Изображение
Изображение
Изображение
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

На мен никой не ми помага :cry: :roll: нали съм новобранец :oops:
.
crysis
Напреднал
Reactions:

Мнение от crysis »

Честито, всички часовници са хубави и в добро състояние.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

DHM написа:На мен никой не ми помага :cry: :roll: нали съм новобранец :oops:
не си искал помощ
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

kapkan написа:
не си искал помощ
Шегувам се! Като гледам отношенията между колегите във форума дори не допускам подобен вариант, т.е. някой някому да не окаже съдействие, за което имате искрените ми адмирации!!! Освен това мнозина от вас се познават и контактуват от дълго време и е нормално подобно отношение!!! И да наистина не съм искал помощ! Нещата, които ме интересуват са Амфибии NOS и аз съм го написал в обява. А това, което започвам все по-често да гледам и търся и за което заслугата е изцяло на този форум и всички вас е :oops: уникално банално.....Полет де лукс......но следя обявите, гледам кой какво предлага и мисля, че рано или късно и аз ще мога да се похваля :) А с какви хора ме сблъска търсенето ми просто не е истина :( миналия ден се запознах с един който съсипва м/у 100 и 150 часовника всеки месец!!! Заради рамките, разбира се!!! Нямам думи :cry: Но хората не са еднакви....
Поздрави на всички тук!!! И много нови находки!!! От хубави по-хубави!!!
.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

DHM написа:
kapkan написа:
не си искал помощ
А с какви хора ме сблъска търсенето ми просто не е истина :( миналия ден се запознах с един който съсипва м/у 100 и 150 часовника всеки месец!!! Заради рамките, разбира се!!! Нямам думи :cry: Но хората не са еднакви....
Спазарявай машините де :D
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

atanweb написа:Вие само топ екземпляри поствате в колекцийте си, айде аз пак малко масовки да покажа - улов от последните две седмици.
Часовниците са в много добро състояние. Личи си , че всичко е правено с мерак и майсторлък. Браво.
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

cerasimi написа:
atanweb написа:Вие само топ екземпляри поствате в колекцийте си, айде аз пак малко масовки да покажа - улов от последните две седмици.
Часовниците са в много добро състояние. Личи си , че всичко е правено с мерак и майсторлък. Браво.
Искрено благодаря!!! на всички. Това е част от преживяването, а именно споделянето на емоцията.
Изображение
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

Тази седмица попаднах на доста добре запазен джобен хронограф на Втори московски часови завод, произведен през второто тримесечие на 1957г..Този хронограф е по-малко разространен и се среща по-рядко.Малко предистория- Победителите във Втората световна война донасят от Германия немалко количество оригинални механизми Урофа и направен 1:1 руски аналог с тях правят хронографа на Първи московски завод, от който за съжаление нямам :lol: и ще използвам снимки от сайта на Марк Гордън :

http://www.ussrtime.com/cgi-bin/details.pl?id=0438" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ussrtime.com/cgi-bin/details.pl?id=0825" onclick="window.open(this.href);return false;

След него е 30-минутният хронограф на Втори московски завод с менанизъм ЧК 28. Той е разработен на базата на Молния и въпреки сходствата с други хронографи се води като първия / и единствен / изцяло съветски хронограф.По този въпроси се спори много , но и аз съм склонен да подкрепя тази теза.

Изображение Изображение Изображение

Този хронограф запълва празнината между хронографа на база на механизъм Урофа и хронографа с механизъм 3133- Стрела

Изображение
Последно промяна от cerasimi на 24 Ное 2012 19:00, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”