Нови придобивки
Re: Нови придобивки
Ракета с такъв корпус рядко излиза. Този е втория който виждам.
Да,предния го изпуснах
заради него взех и другите

-
- Специалист
- Reactions:
Камата ми е крайно неприятно да ти кажа но е пловдивско арменско творчество на тема рециклаж на циферблати Сори :(
Знам,но това също е интересно като факт,стар е и е в прекрасно състояние.
Другото което установих е,че изработката е по-качествена от заводските.
Другото което установих е,че изработката е по-качествена от заводските.
-
- Специалист
- Reactions:
За това си напълно прав По качествено са издокаросани от оригинала Ееех аз мечтая поне няколко буквички да се науча да изписвам, не с маркер,ама на бодлива крава господ рога не даваsheretudis написа:Другото което установих е,че изработката е по-качествена от заводските.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Вие само топ екземпляри поствате в колекцийте си, айде аз пак малко масовки да покажа - улов от последните две седмици.
Юност с помоща на 3017

подчти дублиращ се Poljot в колекцията ми с разлика в датник.

Ракета за слепи този път в бяло в колекцията ми и с механизъм 2601.Н

повтаряща се Ракета

Красива Победа

и още няколко чудесно работещи масовки:

Юност с помоща на 3017
подчти дублиращ се Poljot в колекцията ми с разлика в датник.
Ракета за слепи този път в бяло в колекцията ми и с механизъм 2601.Н
повтаряща се Ракета

Красива Победа
и още няколко чудесно работещи масовки:

Честито, всички часовници са хубави и в добро състояние.
не си искал помощDHM написа:На мен никой не ми помага:roll: нали съм новобранец :oops:
Шегувам се! Като гледам отношенията между колегите във форума дори не допускам подобен вариант, т.е. някой някому да не окаже съдействие, за което имате искрените ми адмирации!!! Освен това мнозина от вас се познават и контактуват от дълго време и е нормално подобно отношение!!! И да наистина не съм искал помощ! Нещата, които ме интересуват са Амфибии NOS и аз съм го написал в обява. А това, което започвам все по-често да гледам и търся и за което заслугата е изцяло на този форум и всички вас е :oops: уникално банално.....Полет де лукс......но следя обявите, гледам кой какво предлага и мисля, че рано или късно и аз ще мога да се похваляkapkan написа:не си искал помощDHM написа:На мен никой не ми помага:roll: нали съм новобранец :oops:

Поздрави на всички тук!!! И много нови находки!!! От хубави по-хубави!!!
.
Спазарявай машините деDHM написа:А с какви хора ме сблъска търсенето ми просто не е истина :( миналия ден се запознах с един който съсипва м/у 100 и 150 часовника всеки месец!!! Заради рамките, разбира се!!! Нямам думиkapkan написа:не си искал помощDHM написа:На мен никой не ми помага:roll: нали съм новобранец :oops:
Но хората не са еднакви....

Часовниците са в много добро състояние. Личи си , че всичко е правено с мерак и майсторлък. Браво.atanweb написа:Вие само топ екземпляри поствате в колекцийте си, айде аз пак малко масовки да покажа - улов от последните две седмици.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Искрено благодаря!!! на всички. Това е част от преживяването, а именно споделянето на емоцията.cerasimi написа:Часовниците са в много добро състояние. Личи си , че всичко е правено с мерак и майсторлък. Браво.atanweb написа:Вие само топ екземпляри поствате в колекцийте си, айде аз пак малко масовки да покажа - улов от последните две седмици.
Тази седмица попаднах на доста добре запазен джобен хронограф на Втори московски часови завод, произведен през второто тримесечие на 1957г..Този хронограф е по-малко разространен и се среща по-рядко.Малко предистория- Победителите във Втората световна война донасят от Германия немалко количество оригинални механизми Урофа и направен 1:1 руски аналог с тях правят хронографа на Първи московски завод, от който за съжаление нямам
и ще използвам снимки от сайта на Марк Гордън :
http://www.ussrtime.com/cgi-bin/details.pl?id=0438" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ussrtime.com/cgi-bin/details.pl?id=0825" onclick="window.open(this.href);return false;
След него е 30-минутният хронограф на Втори московски завод с менанизъм ЧК 28. Той е разработен на базата на Молния и въпреки сходствата с други хронографи се води като първия / и единствен / изцяло съветски хронограф.По този въпроси се спори много , но и аз съм склонен да подкрепя тази теза.
Този хронограф запълва празнината между хронографа на база на механизъм Урофа и хронографа с механизъм 3133- Стрела

http://www.ussrtime.com/cgi-bin/details.pl?id=0438" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ussrtime.com/cgi-bin/details.pl?id=0825" onclick="window.open(this.href);return false;
След него е 30-минутният хронограф на Втори московски завод с менанизъм ЧК 28. Той е разработен на базата на Молния и въпреки сходствата с други хронографи се води като първия / и единствен / изцяло съветски хронограф.По този въпроси се спори много , но и аз съм склонен да подкрепя тази теза.

Този хронограф запълва празнината между хронографа на база на механизъм Урофа и хронографа с механизъм 3133- Стрела

Последно промяна от cerasimi на 24 Ное 2012 19:00, променено общо 1 път.