Подкарах Спиидмастър-а.Работи си перфектно.Всичко мина гладко,като изключим това,че бях разменил мястото на едно болтче на хронографския модул и дойде мааалко по-дълго.
Пускам хронографа,тръгва за 5-6 сек.и спира .Няколко пъти се наложи да разглбявам и сглобявам,докато видях проблема-болтчето стърчи в спиците на 12 часовия брояч и го спира..
Да,ама сега го разглобявам и сглобявам като Калашник
Ето го и него;обслужен и с нови уплътнители
Снимките са кофти на луминисцентната светлина,но това е...
Охо,припотих се..и от това,че часовника идва в не работещо състояние и знам ли какъв е проблема?На пръв поглед добре-баланса движи свободно,няма нещо видимо счупено,но едно от болтчетата,които държт автомата липсваше.Някой беше пипал,та знам ли какво да очаквам.
Хареса ми как е измислен хронографа на отделен модул.Много хитро.Целия модул се захваща с три болта към машината.
Някой може ли да ми намери инструкциите за използване на английски,по-специално частта за нивото на водоустойчивост,за да я дам на собсвеника.Търсих,но нищо не открих.Щото нали се сещате,че всеки като чуе water resist 50 m и си мисли,че може да се гмурне в Марианската падина..
Коронката не е на винт.Предполгам,че ще е 50 м.
Часовникът е с Ref.175.0032.1
Дай му едно Касио с подобна визия да си се гмурка колкото иска с него. Това задръж за себе си. ;)
Много впечатляваща работа. Отново интересни снимки за което благодаря!