Нови придобивки
Re: Нови придобивки
Добре, добре, така на едро.Много добри часовници. 

-
- Специалист
- Reactions:
успял си да я избелиш
Да,другото е надраскано
а толкова дълбоко надраскано стъкло не съм имал,почнах го от шкурка 800. има още за пипане де

С голям мерак ги пипаш и ти 

да бе,то да имаше какво,само боклуци напоследък :(
Пред Нова година купих часовник от любимите ми - КАМА. Много коректен продавач, без много приказки днес са при мен часовниците единия е кама другия столичние. Много запазени много ми харесаха и двата. Миналата седмица взех и още два циферблата единия на ракета другия на спортивен и още един циферблат на кама с механизъм. Много се радвам от придобивките. Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година, бъдете живи и здрави.

Столичния много хубав!
Капака на Камата на винт ли е?
Капака на Камата на винт ли е?
Да на винт е нямах такава каса и за това е взех, интересна е.
Не си зададох правилно въпроса. Интересува ме дали е като на другите Ками, от една част или е капак+гривна?
Аз само такива капаци съм виждал какъвто капак е на твоята снимка. По-често ли излизат те или по-рядко без гривната?
По принцип, тази Кама която сега си взел излиза по рядко в такъв корпус, осмоъгълник, който най често се среща като Восток.
А този капак който ти си виждал много, е на другия корпус на Кама, който не е осмоъгълен и по голям. А аз търся за първия, за малкия.
А този капак който ти си виждал много, е на другия корпус на Кама, който не е осмоъгълен и по голям. А аз търся за първия, за малкия.
-
- Специалист
- Reactions:
Тези ги продадох преди нова година на един от Смолян Боже колко е тесен света или малка България по точноcrysis написа:Пред Нова година купих часовник от любимите ми - КАМА. Много коректен продавач, без много приказки днес са при мен часовниците единия е кама другия столичние. Много запазени много ми харесаха и двата. Миналата седмица взех и още два циферблата единия на ракета другия на спортивен и още един циферблат на кама с механизъм. Много се радвам от придобивките. Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година, бъдете живи и здрави.