Четиримоторно сейко с камънье колкото в цела Победа ;)
Пуснах едно търсене по механизма, щото не ми е познат... излиза, че няма нищо механично от нулирането, само контакти. Така че според мен трябва за начало да пробваш да го ресетнеш. Трябва някъде да пише как.
Ако след ресет по инструкцията не се оправя - проверка на контактите и раздвижване на бутоните.
Има някаква вероятност Сейкото да не е в работно положение,а в режим на сверяване и за това да не работят другите субдиали. Преди двайсетина дни имах подобно главоболие с един хронограф, но при него беше обратното,не можех да го докарам до настройките.Накрая стана и макар механизма да е друг,може принципа да е подобен. Трябва да се опита с еднократно натискане на бутона от лявата страна,тъй като гледам е един,а другото не ми е ясно,прилича на ремонтуар и явно не се натиска. Та натиска се левият бутон един път и после един път горният в дясно,ако тръгне малката секундна се изчаква да стигне на 12ч. и се натиска пак същият горен десен бутон, следва пак еднократно натискане на ляв бутон и пак горен десен,ако е в режим на сверяване,би трябвало да тръгне другият субдиал,ако е минутният и се движи бавно се натиска пак десният горен,би трябвало да тръгне по-бързо докато стигне на 12ч. Ако се получи това,се продължава по същата процедура със следващата функция.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "