Ми и аз за това говоря. За това да се споделя. Кой на какъв часовник, или механизъм е попаднал, по възможност непоказван до сега, да има коментари по него евентуално, историята му като производство, Това си е Википедия един вид , а не кой какво показва поотделно. Моите 80% ги правя за продажба, за жалост това е живота и е единственото нещо в момента от което да реализирам труда си. Не виждам нищо срамно,точно обратното, да изровиш от някъде нещо мъртво и стойностно и да го върнеш към живот да те радва теб или някой друг, въобще пак да го има на тази земя, не мисля ,че е богунеудобно. И тука и в другият форум се случва хора да показват неща които да кажем , не са чак толкова "важни" за показване, но тези хора на някакъв етап им се радват и искат да споделят с другите тяхната си радост.
Може би говорим за едни и същи неща, но на различен диалект, ако не на езици. Мълчанието под един пост, е достатъчно красноречиво, за да трябва да се подчертава допълнително ,че нещо не е за форума актуално.
Правил съм забележка на хора които купуват стари винтижи ,ей тъй за спорта и нямат и един да пипнат, да възстановят. И Миро и Росен купиват, но поне се опитват всичко да докарат в кондиция, иначе какъв е смисъла? Нещо което е било на сергия, сега да седи в мазе,или в чекмедже. Точно това е с обратен ефект, защото е можело да го купи някой ,който да има желание да го поправи. Мисли разни.
И да не съм съвсем в офтопик ,че дотежа, едно тлъсто гюле от началото на 70-те по темата.