Бисквитката я имам и аз даже с оригинална верига. Точно днес беше на ръката ми.
Но зеления Хълк ми е мечта. Даже титанов. Ей ти също отдавна го търсиш. Браво честото. Аз на няколко пъти споменавах във форума, че тези дайвъри на Ситизен са вероятно най- удобните сред своите конкуренти в този клас, че и въобще сред всички други. Не е имало по удобен дайвър на моята ръка от тези Ситизени. Формата на дъното на касата е много важна. Кантовете на стените са отдалечени от китката и допирът е само на капака. Това дава голяма свобода на китката. Плюс, че коронката е на 8ч. Точно там и е мястото. При този механизъм отклонение почти няма. Корекция от коронката може да се наложи след една-две седмици.
Поздравления!
Страхотни са!
Citizen
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Re: Citizen
Честно казано, търсех синия, но така и не го намерих. Ама като няма риба и рака е риба. Та за сега това. Часовникът наистина е много удобен, но веригата вече не е. Започва с един размер и продължава със същия, а може би ако се стесняваше към закопчалката, щеше да е перфектният часовник.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Има стеснение с общо 2мм. Визуално не се вижда като при ролексоидите, но все пак го има. А и не е чак толкова широка, че да е проблем това. Твоята 22мм ли е? Тези новите може да са по различни.