Стара "Ракета" ("Raketa"), от най-първите. Любим циферблат на шахматна шарка! Калибър 2603, 16 камъка.
Знаех че имам "Старт" със същото оформление, но се изненадах като открих че имам и "Победа" със същия облик! Май остава само да си намеря и съответния "Свет".
Придобих още една сравнително рядка "Ракета" ("Raketa") калибър 2603, 16 камъка. Рядка откъм циферблат и каса. Пак от т.нар."Spider". Наскоро придобих такава с позлатена каса, сега ми попадна часовник в хромирана каса. За мое съжаление касата е от обикновена "Ракета" 2603, а за този "Spider" трябва да е с по-различни лъгове, както е на позлатената. Показвам ги за сравнение.
Така че ще си търся правилната каса, а тя се намира трудно... Досега търсенията ми не доведоха до успех и часовникът ще си седи в касата с която го купих, до момента в който не намеря това което търся... Впрочем, при Дашиъл часовникът го има и в моя вариант.
Не мога да се въздържа да не публикувам още няколко снимки на позлатената "Ракета Spider". Великолепна е! Красива, тънка, елегантна...