ТАКСИТЕ В АУКЦИОН.БГ - ЗА И ПРОТИВ

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
мitakaaa
Специалист
Reactions:

ТАКСИТЕ В АУКЦИОН.БГ - ЗА И ПРОТИВ

Мнение от мitakaaa »

ЗА ИЛИ ПРОТИВ СТЕ - АЗ ЛИЧНО СЪМ ''ЗА''
cerasimi
Специалист
Reactions:

Re: ТАКСИТЕ В АУКЦИОН.БГ - ЗА И ПРОТИВ

Мнение от cerasimi »

Това не е нищо ново,хората отдавна са го измислили- имам впредвид Ebay.
мitakaaa
Специалист
Reactions:

Мнение от мitakaaa »

ДО СЕГА ЕДИН МИ СЕ ОПЛАКВА - КОЛКО Е РАЗОЧАРОВАН И КОЛКО Е БЕСЕН ЗА ТАКСИТЕ - АМА МУ КАЗВАМ - ЧОВЕК - АКО НЕ Е АУКЦИОНА - КЪДЕ ЩЕ СИ ПРОДАДЕШ БОКЛУЦИТЕ - ВСЕ ПАК ПОЛЗВАШ УСЛУГАТА НА АУКЦИОНА ЗА ДА ПЕЧЕЛИШ - НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪРДИШ - ЧЕ АКО НЕ Е АУКЦИОНА ЩЕ ТИЧАШ ЛИ ДО БИТАКА ВСЕКИ ДЕН С КОЛАТА ДА ПРОДАДЕШ ЧАСОВНИК ЗА 5 ЛЕВА
Аватар
iivetsa
Напреднал
Reactions:

Мнение от iivetsa »

Аз принципно не съм против тези такси,но не знам дали те ще оправят цялостната картинка в аукциона,която за съжаление не е много розова :D !Взимам чат пат по някое часовниче от там,и да ви кажа доста често ми се случват разни странни неща,за които няма обяснение!Примерно печеля някой аукцион,и после продавача ми се отмята с някакво тъпо обяснение,че часовника е продаден,ама забравил да спре аукциона!Един друг наглец,при въпрос кога ще ми прати часовника,който съм спечелил,просто ми написа че го е продал,без никакви други обяснения :D !Писал съм и на екипа на "Аукцион БГ",с въпрос как процедират при подобни ситуации,и отговора им беше, на недобросъвестните търговци да им бия минусчета :D !Дано е за добро това нововъведение!
http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
Аватар
hronos
Напреднал
Reactions:

Мнение от hronos »

Твърдо за.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Отдавна трябваше да е платено, плюс малко по силна администрация. Контрол върху продажбата на ментета, задължителна кирилица, мултиакаунтинг...
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

сега действащата система е добра Ако искаш първа страница си плащаш В аукциона всичко е що годе ясно а със серсеми можеш да се сблъскаш практически навсякъде не само в аукциона И аз имах случай скоро купувайки на ---Купи сега -- да ми поискат двойно от обявеното извън регламента Друг след пазарлъци от 30 лв обявена на 20 договорена ми звъни от Еконта да му смъкна още 5 лв поставяйки ме пред свършен факт а трети буквално прави опит по италиански тертип от ебая да рекетира с отзив Не харесвам и опцията---- отвори и виж----Гледа и се пита преди търга а като си взел -плащай и пиши отзив или се разбери с продавача Така е в ебая и е най правилно На такива слагам забрана а и на тези които не си търсят спечеленото Не се колебайте да пишете отрицателен Не зная как е ПРОДАВАЛНИКА-но там имаше една обява за макара Делфин -8 на 10 лв Дадох толкова и никой не даде повече но получих съобщение че офертата ми е отхвърлена и в края на краищата не разбрах защо
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

За това нововъдение не мога да дам мнение.
Но за опцията виж преди да платиш да.
Случвало ми се е често да купя часовник обявен за технически изправен.
Обаче след това поправката му да ми струва колкото часовника.
Един пример-счупен тиражен лост.
Ако е руски-няма проблем-сам ще си го сменя.
Но ако е някакъв швейцарски?
Ако изобщо се намери ще е 50-70лв
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

И аз щях да пострадам ако я нямаше опцията "виж преди....".Случая го описах тук.Снимките нямаха нищо общо с реалността.sheretudis може ли да се промени размера на наложен платеж в Еконт?
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

rosen_er написа:И аз щях да пострадам ако я нямаше опцията "виж преди....".Случая го описах тук.Снимките нямаха нищо общо с реалността.sheretudis може ли да се промени размера на наложен платеж в Еконт?
да може Обаждат ти се и ти казват примерно ----клиента дава 10 - какво правим ------------Ако не се съгласиш плащаш две посоки
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

Обикновено неща до 10лв. ги искам като пощенска пратка.
А по скъпите-като нормална с опция преглед.
Ако нахално са ме излъгали не плащам обратния път.
Иначе си ги плащам и в двете посоки и загубата е 11-12лв. :twisted:
Но ако се случи нещо подобно вече ще ги пращам като пощенски.

Не съм чел новите условият в Аукциона.
Как ще ги прибират тези такси?
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

И на мене не ми е ясно,как се прибират тези такси? Аз все още не продавам,ама и това ще става май.Ако ще трябва да се прави например превод на сметка на сайта,то,ако дължа за сделка примерно 0.50лв. преводът ще е многократно повече или ще има някакъв срок на натрупване.
Може би някой който е заплащал досега такси за екстри,ще може да вземе отношение.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
мitakaaa
Специалист
Reactions:

Мнение от мitakaaa »

ТЕ ХОРАТА ОТ АУКЦИОНА НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКИТЕ НЕУРЕДИЦИ КОИТО СИ СЪЗДАВАМЕ С НЕДОСТАТЪЧНО ОПИСАНИЕ НА СТОКАТА, С РАЗМАЗАНИТЕ СНИМКИ, С ПРЕХВАЛЕНОТО КАЧЕСТВО И КУП ДРУГИ СУПЕРЛАТИВИ НА ПРОДАВАЧА. ТРЯБВА ПО СЕРИОЗНО ОТНОШЕНИЕ И КОМУНИКАЦИЯ МЕЖДУ ПРОДАВАЧ И КУПУВАЧ МНОГО ПРЕДИ КРАЯ НА АУКЦИОНА. ПОМОГНИ СИ САМ - ЗА ДА НЯМАШ ПОСЛЕ ГЛАВОБОЛИЯ - КАК ИНАЧЕ ДА СТАНЕ.
Аватар
iivetsa
Напреднал
Reactions:

Мнение от iivetsa »

Митак,сори за въпроса,ама да не ти е блокирал капс лока нещо,че пишеш навсякъде с главни букви??
http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
мitakaaa
Специалист
Reactions:

Мнение от мitakaaa »

НЕДОСКИВ СЪМ - ВАШАТА Е ЛЕСНА - ОТИВАШ ПРИ ЧАСОВНИКАРЯ - ТОЙ ДА СЕ КЬОРАВЧИ - А АЗ СЪМ ПО 15 ЧАСА НА ДЕН С ЛУПАТА
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”