Интересни часовници от аукциони.
Re: Интересни часовници от аукциони.
Поредния супер оптимист.
Хората така стават милионери,а ние спим.
Хората така стават милионери,а ние спим.
Ми вижте му до ника двете големи 0 Някой му е казал,че може да изкара пари за втора пенсиямераклия написа:http://prodavalnik.com/rchen-chasovnik- ... -i21090841 :crazy:

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
-
- Moderator
- Reactions:
Като гледам никовете от наддаването и дискусията тук, на тепиха ще сте поне трима, а може и четирима. Жалко, че няма да съм в София утре да следя резултата.plamenhar написа:Да,нахалници.Мен пък един ме ограничил,защото му направих веднаж забележка-но на имейла,а не публично.
Сега имам друга дилема свързана с аукциона.
За втори път наддавам на колега от форума и ме гложди.
Който и да е победител, нека съвестта му е спокойна - тези аукциони са като футболен мач с приятели. Мъчиш се да вкараш гол, да победиш, но не е интересно, ако сетне не седнеш да пиеш бира, да се похвалиш, да се оплачеш и да си поприказваш с приятелите във (форумната) кръчма.
п.с. и аз ще се опитам тези дни да мина на един аукцион по тъчлинията, да видим дали ще ме изловите.
Само да не е този:storyteller написа:Като гледам никовете от наддаването и дискусията тук, на тепиха ще сте поне трима, а може и четирима. Жалко, че няма да съм в София утре да следя резултата.plamenhar написа:Да,нахалници.Мен пък един ме ограничил,защото му направих веднаж забележка-но на имейла,а не публично.
Сега имам друга дилема свързана с аукциона.
За втори път наддавам на колега от форума и ме гложди.
Който и да е победител, нека съвестта му е спокойна - тези аукциони са като футболен мач с приятели. Мъчиш се да вкараш гол, да победиш, но не е интересно, ако сетне не седнеш да пиеш бира, да се похвалиш, да се оплачеш и да си поприказваш с приятелите във (форумната) кръчма.
п.с. и аз ще се опитам тези дни да мина на един аукцион по тъчлинията, да видим дали ще ме изловите.
http://auction.bg/item.php?id=1317880" onclick="window.open(this.href);return false;
Имаш поне три такива

.
-
- Moderator
- Reactions:
Не е този. Нали казах, че ще се опитам да мина незабелязано, под радара. На този всички вече сте се нахвърлили.
Как всички??? Само аз и Пецов3 от Търново, но му звъннах вече
да не се надцакваме излишно 

.
-
- Moderator
- Reactions:
Хвърли поглед на никовете от наддаванията досега.
Да ма на мен не си звънял ;)
И на още двама, единия от които ще се включи в последната минута 

и ще гледа така :shock: хи хи хи
то така не е интересно
Ще наблюдавам с интерес. 

http://auction.bg/item.php?id=1318124" onclick="window.open(this.href);return false;
Вижте тука каква столица имаме на 10ч.
Вижте тука каква столица имаме на 10ч.

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "