И аз да покажа и някоя друга нова придобивка от последните няколко седмици....

Тази Камичка е взех от битака в София....Имах възможност само в неделя да ида миналата седмица и освен нея не си харесах нищо....о и една нева,но не беше в мн добро състояние а пича искаше доста повече пари от колко аз бих дал за нея....тук ще и използвам и възможността да благодаря на rosen_er за упътванията как да стигна по лесно.Но и да си приязная на по криминално място до сега не бях стъпвал

затова им правя евала на колегите който ходят всяка седмица....

С огромна доза късмет успях да намеря оригиналната каса на Wyler-a и то тази от която си е самата машинка.Незнам дали циферблата е орифиналния,все пак е в плачевно състояния,но беше в самата каса а и дирекно си пасна на машинка,дори и червената стрелна си беше в коплекчето....само заден капак няма,но и аз и без това мисля да му сложа прозрачен.....А коронката не се и надявам да намеря оригинална....пък в бея цените им са звезни....

И една почти нова каса на Маяк...толкова запазена не бях виждал до сега а за 2лв е пушка
Само дето механизма ми се оказа че не става за нищо е сега съм в търсене на нов....а толкова хубав ще стане маяка
Поздрави....