Дъра-бъра

Тук пишем за каквото се сетим
Публикувай отговор
storyteller
Moderator
Reactions:

Re: Дъра-бъра

Мнение от storyteller »

Хелоуин мина, но ако някой иска да изкара акъла на родители или партньор(ка).

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B ... 1%81%D1%82" onclick="window.open(this.href);return false;
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Ааааа това е губо,хич не е бъзик
Аватар
omegaqq
Moderator
Reactions:

Мнение от omegaqq »

Как беше днес времето при Вас?
У нашенско си беше много красиво, но ако си стоиш в къщи и гледаш през прозореца. Да, ама не! На мен ми се наложи да излизам и трябваше да се правя на археолог или с други думи да си изкопавам колата от снега. Вижте обаче каква форма й беше придал снега преди да я изкопая :D :

Изображение

Съжалявам за лошата снимка, но телефона ми толкова може (а и оператора също :lol: ).
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

И при нас беше същото :) А пътищата просто ужасни....дожаля ми дори за стария Сеат на баща ми :mrgreen: Но пък въпреки лошото време денят си струваше откъм саати :D Кортеберт, Юнгханс Триластик, Гласхюте Бизон и една много интересна Сертина, която се отваря от към стъклото icon_crazy
.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Па запри се бе! Не остана саат от тебе! :tommy: icon_crazy
При нас само дъжд и ми прокапа обекта. Ходих да залагам легени и кофи. :diablo:
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

Оттатък Балкана засега е на дъжд. Утре сигурно и при нас ще дойде.
В Резерват Северозапад е като при Омега Куку - току-що говорих с мама.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

при нас скромно,сняг :)
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Пътувах по много тъжен до Пловдив“-нощни пътувания и в двете посоки.Ще кажа само мам---та им на снегопочистващите фирми.Около Нови хан (пък и не само) при опит да вземеш и наѝ-малък завоѝ по магистралата ,колата върви "по диагонал". Ще ви покажа по-късно и "наѝ-тъжният" часовник, коѝто съм получил..............
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Споделих за събота :)
А ето как беше днес сутринта:

Изображение

За останалото сами се сетете :wink:
.
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

Здравейте, аз съм в София на едноседмичен курс и в момента изпитвам гняв към часовника на който толкова много се зарадвах - power reservet-о. И точно индикатора на който толкова се радвам ми показва последните оставащи часове работа на часовника. Автоматичният модул е аут без причина. Нито удар нито някакво външно въздействие случило се е в неделя след обяд докато работих по немския будилник.
Вчера с ужас установих, че маховика е търдо позициониран и не се върти. Още по гадно, че и ръчното навиване е блокирано. Остават още няколко часа и съм без часовник до края на седмицата - това не вярвах, че ще ми се случи n_sad
Изображение
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Това се случва и при големите, само че те си премълчават.
Ще го оправиш, сигурен съм че няма да е нещо сериозно, след като си е работил нормално до този момент и е нов часовник.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

atanweb написа:Здравейте, аз съм в София на едноседмичен курс и в момента изпитвам гняв към часовника на който толкова много се зарадвах - power reservet-о. И точно индикатора на който толкова се радвам ми показва последните оставащи часове работа на часовника. Автоматичният модул е аут без причина. Нито удар нито някакво външно въздействие случило се е в неделя след обяд докато работих по немския будилник.
Вчера с ужас установих, че маховика е търдо позициониран и не се върти. Още по гадно, че и ръчното навиване е блокирано. Остават още няколко часа и съм без часовник до края на седмицата - това не вярвах, че ще ми се случи n_sad
Къде си в Софето?Ако ти трябва часовник,все можем да измислим нещо.Съвсем сериозно.
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

Роска, благодаря ти човече, радвам се за подкрепата. Аз съм в Дружба и вечер по принцип съм свободен. Бих се радвал да се видим на по бира да споделя мъката и бъдещите блянове. Ако има и други заинтересовани може да "навием" една Софийска среща например за утре - сряда вечер. :)
Изображение
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

На противоположния краѝ си :) Аз съм "за" ,но мога след 19ч. ,че гледам едно "болниче" в момента.
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

rosen_er написа:
atanweb написа:Остават още няколко часа и съм без часовник до края на седмицата - това не вярвах, че ще ми се случи n_sad
Къде си в Софето?Ако ти трябва часовник,все можем да измислим нещо.Съвсем сериозно.
Кварце му дай, кварце :)
И само ако черпи правилна бира, се смили и му измисли някоя двупружинна Слава с манивела :D
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало ----- Off Topic Discussions”