Колекция от стари часовници.....
Re: Колекция от стари часовници.....
Не става въпрос за мнозинството от форумчаните,всички да сте живи и здрави! Всеки продава и всеки купува,дори и аз продадох няколко за една година,не е там въпроса.Идеше реч за друго,ама да не задълбавам и да офтопя темата.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
-
- Напреднал
- Reactions:
Seikosha благодаря ти за хубавите думи....виждам че и ти като мен харесват часовници състравени(имам предвид едно много хубаво восточе което показа наскоро със изключителен циферблат)....а да не говоря и за звънчето на сейко че направо позеленявам от завист
шегувам се.Продължавай и да им връщаш живот защото го заслужават....
A днес ще ви покажа един иключително ценен часовника за мен....Часовника на Дядо ми!Купил си го е по случай раждането на баща ми и до послед само него си носеше.....Още от малък си го спомням и знам че не е перфекно състояние,но искам да си го запазя така както си остана от него....със всичките си дефекти и учуквания.Само мръсотията му махнах.А да не споменавам колко е точен +4 за 24 часа.

A днес ще ви покажа един иключително ценен часовника за мен....Часовника на Дядо ми!Купил си го е по случай раждането на баща ми и до послед само него си носеше.....Още от малък си го спомням и знам че не е перфекно състояние,но искам да си го запазя така както си остана от него....със всичките си дефекти и учуквания.Само мръсотията му махнах.А да не споменавам колко е точен +4 за 24 часа.

Идеален е,и каишката си е старият десен,браво (Ивеца ще хлъцне
)

-
- Напреднал
- Reactions:
Много са хубави кайшките с този десен....много винтич настроение създават.И най накрая успях да намеря каишка която да ми харесва и пасва много на любимото ми руско часовниче....

Цял ден немога да си го свяля от ръката...

даже ще се радвам да намеря още един такъв в такова състояние и да си го нося по редовно...

Една и за красивата ракетка.....

и една снимка на единственото руско часовниче на брат ми....а колко е хубаво...новичко с кутийка и паспортче....
Поздрави....

Цял ден немога да си го свяля от ръката...

даже ще се радвам да намеря още един такъв в такова състояние и да си го нося по редовно...

Една и за красивата ракетка.....

и една снимка на единственото руско часовниче на брат ми....а колко е хубаво...новичко с кутийка и паспортче....
Поздрави....
Добра Ракета,и за снимките имаш 6
Победата си я нагласил като за изложба,а каишката е супер,ще търся и аз една такава.Руснаците за този син цвят казват "кобалтово син" в една рекламна снимка на Восток го четох.

-
- Напреднал
- Reactions:
Радвам се че ти харесват....А в победата съм просто влюбен...немога да и се нарадвам....ако не намериш кажи може да се разделя с една от моите....набарах ги на голяма далавера и изкупих всичките 

Ок,пък аз може да изровя нещо за теб 

Пожелавам ти дълго да им се радваш на часовниците си! Поне докато не намериш други 
Би ли споделил такива каишки колко струват?

Би ли споделил такива каишки колко струват?
От 0,5 до 1лв струват ама нещо изчезнаха шарените,има само черни на .....знаете къде 

-
- Напреднал
- Reactions:
Ми тези са чисто нови даже в найлончета бяха и попринцип вървяха по 3лв,но защото взех всички ми излезнаха по 2лв бройката....Ми аз на битака не видях такива....то аз само за часовници гледай и на другото не му обърнах много много внимание.Не че и много часовници видях но това е друг въпрос....иначе и по стари вършат работа.Рухлата си дойде с такава и си е нова просто доста мръсна,но поне лесно се изпрат 

Много е хубава "Кама"-та,още по хубаво е че има сантиментална стойност за теб!Пази го и му се радвай!Подобни каишки съм виждал на битака,но в зеленикаво и черно,но нещо не ме грабнахаPrisadov написа:Seikosha благодаря ти за хубавите думи....виждам че и ти като мен харесват часовници състравени(имам предвид едно много хубаво восточе което показа наскоро със изключителен циферблат)....а да не говоря и за звънчето на сейко че направо позеленявам от завистшегувам се.Продължавай и да им връщаш живот защото го заслужават....

http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
-
- Напреднал
- Reactions:
Благодаря и се радвам че и на теб ти харесва....но ти с тойте "Камички" нямаш стигане
Продължавай да ги събираш защото са найстина невероятни часовници 
Поздрави...

Поздрави...
-
- Специалист
- Reactions:
На същия принцип съм Продавам за да купя От начало само купувах но после се разчу и започнаха да ми ги носят на крак В един момент прецених че не бива да ги връщам а и с гръцкия си нос надуших финансиране за хобитата отделно от семейния бюджет Понякога носят по 20-30 отделям един два за себе си ако има интересни и без забележки Друг път като попадне по хубав продавам стария и оставям новия Вчера купих Полет де лукс за 50 от аукциона а махам един Луч от чийто модел имам 4 бр еднакви Търгаш ли съм -да и не се обиждам Ако никой не продава няма и какво да купиш а и мотива за продажбата винаги е неясен за купувача В тези времена на някой може да му трябва хляб вместо часовникkapkan написа:За другите не знам,аз продавам за да купя нещо и поради липса на средства някой път изпускам страхотни неща ;(
-
- Напреднал
- Reactions:
Aз за сега купувам само....необичам да се разделям с вещите си,особено часовниците.Но много често ми се случва да изпусна някой хубав защото нямам възможност да си го взема.И sheretudis е прав в тази криза и икономика по добре да сме живи и здрави пък другите неща ще си дойдат на мястото.....
А днес когато се прибрах в къщи ме чакаше една приятна изненада и бързам да я споделя....

Само ако успея да намеря друго цифеблатче ще е добре но и така ме радва ....
Поздрави....
А днес когато се прибрах в къщи ме чакаше една приятна изненада и бързам да я споделя....

Само ако успея да намеря друго цифеблатче ще е добре но и така ме радва ....
Поздрави....