Колекция от стари часовници.....

Има какво да се види
Публикувай отговор
Seikosha
Специалист
Reactions:

Re: Колекция от стари часовници.....

Мнение от Seikosha »

Не става въпрос за мнозинството от форумчаните,всички да сте живи и здрави! Всеки продава и всеки купува,дори и аз продадох няколко за една година,не е там въпроса.Идеше реч за друго,ама да не задълбавам и да офтопя темата.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Seikosha благодаря ти за хубавите думи....виждам че и ти като мен харесват часовници състравени(имам предвид едно много хубаво восточе което показа наскоро със изключителен циферблат)....а да не говоря и за звънчето на сейко че направо позеленявам от завист :D шегувам се.Продължавай и да им връщаш живот защото го заслужават....

A днес ще ви покажа един иключително ценен часовника за мен....Часовника на Дядо ми!Купил си го е по случай раждането на баща ми и до послед само него си носеше.....Още от малък си го спомням и знам че не е перфекно състояние,но искам да си го запазя така както си остана от него....със всичките си дефекти и учуквания.Само мръсотията му махнах.А да не споменавам колко е точен +4 за 24 часа.
Изображение
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Идеален е,и каишката си е старият десен,браво (Ивеца ще хлъцне :lol: )
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Много са хубави кайшките с този десен....много винтич настроение създават.И най накрая успях да намеря каишка която да ми харесва и пасва много на любимото ми руско часовниче....

Изображение
Цял ден немога да си го свяля от ръката...
Изображение
даже ще се радвам да намеря още един такъв в такова състояние и да си го нося по редовно...

Изображение
Една и за красивата ракетка.....

Изображение
и една снимка на единственото руско часовниче на брат ми....а колко е хубаво...новичко с кутийка и паспортче....

Поздрави....
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Добра Ракета,и за снимките имаш 6 :clap: Победата си я нагласил като за изложба,а каишката е супер,ще търся и аз една такава.Руснаците за този син цвят казват "кобалтово син" в една рекламна снимка на Восток го четох.
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Радвам се че ти харесват....А в победата съм просто влюбен...немога да и се нарадвам....ако не намериш кажи може да се разделя с една от моите....набарах ги на голяма далавера и изкупих всичките :D
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Ок,пък аз може да изровя нещо за теб :thumbup:
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Пожелавам ти дълго да им се радваш на часовниците си! Поне докато не намериш други :)
Би ли споделил такива каишки колко струват?
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

От 0,5 до 1лв струват ама нещо изчезнаха шарените,има само черни на .....знаете къде :D
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Ми тези са чисто нови даже в найлончета бяха и попринцип вървяха по 3лв,но защото взех всички ми излезнаха по 2лв бройката....Ми аз на битака не видях такива....то аз само за часовници гледай и на другото не му обърнах много много внимание.Не че и много часовници видях но това е друг въпрос....иначе и по стари вършат работа.Рухлата си дойде с такава и си е нова просто доста мръсна,но поне лесно се изпрат :D
Аватар
iivetsa
Напреднал
Reactions:

Мнение от iivetsa »

Prisadov написа:Seikosha благодаря ти за хубавите думи....виждам че и ти като мен харесват часовници състравени(имам предвид едно много хубаво восточе което показа наскоро със изключителен циферблат)....а да не говоря и за звънчето на сейко че направо позеленявам от завист :D шегувам се.Продължавай и да им връщаш живот защото го заслужават....

A днес ще ви покажа един иключително ценен часовника за мен....Часовника на Дядо ми!Купил си го е по случай раждането на баща ми и до послед само него си носеше.....Още от малък си го спомням и знам че не е перфекно състояние,но искам да си го запазя така както си остана от него....със всичките си дефекти и учуквания.Само мръсотията му махнах.А да не споменавам колко е точен +4 за 24 часа.
Изображение
Много е хубава "Кама"-та,още по хубаво е че има сантиментална стойност за теб!Пази го и му се радвай!Подобни каишки съм виждал на битака,но в зеленикаво и черно,но нещо не ме грабнаха :D !Иначе бяха смешни пари,1-2 лв. примерно,не помня точно!
http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Благодаря и се радвам че и на теб ти харесва....но ти с тойте "Камички" нямаш стигане :D Продължавай да ги събираш защото са найстина невероятни часовници :)

Поздрави...
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

kapkan написа:За другите не знам,аз продавам за да купя нещо и поради липса на средства някой път изпускам страхотни неща ;(
На същия принцип съм Продавам за да купя От начало само купувах но после се разчу и започнаха да ми ги носят на крак В един момент прецених че не бива да ги връщам а и с гръцкия си нос надуших финансиране за хобитата отделно от семейния бюджет Понякога носят по 20-30 отделям един два за себе си ако има интересни и без забележки Друг път като попадне по хубав продавам стария и оставям новия Вчера купих Полет де лукс за 50 от аукциона а махам един Луч от чийто модел имам 4 бр еднакви Търгаш ли съм -да и не се обиждам Ако никой не продава няма и какво да купиш а и мотива за продажбата винаги е неясен за купувача В тези времена на някой може да му трябва хляб вместо часовник
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Aз за сега купувам само....необичам да се разделям с вещите си,особено часовниците.Но много често ми се случва да изпусна някой хубав защото нямам възможност да си го взема.И sheretudis е прав в тази криза и икономика по добре да сме живи и здрави пък другите неща ще си дойдат на мястото.....

А днес когато се прибрах в къщи ме чакаше една приятна изненада и бързам да я споделя....

Изображение
Само ако успея да намеря друго цифеблатче ще е добре но и така ме радва ....
Поздрави....
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

И съвсем случайно попаднах на една чисто нова ракета...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни колекции ----- User collections”