RODINA

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
sheretudis
Специалист
Reactions:

Re: RODINA

Мнение от sheretudis »

Да насосаш автомат в чужда каса плюс това Кировски и капака му да е на автомобилния подзавод :D туй само един го може, но аз не съм го пипал, колкото и подозрително да ме гледате днес снимах и от заде да не се налага да ощетявам 3017 да е жив и здрав и да му е честит рожденния ден, че се опитва да спори Явно има някакво артък дънково яке 58 размер
Изображение

Изображение
бронз е и отвътре и ако не е отнемано покритието с електролиза чийто последващ процес по прибиране на златото не ми е ясен то касата си е чист бронз полиран не много старателно защото ще си е мой
storyteller
Moderator
Reactions:

Мнение от storyteller »

Много интересно. Може ли да снимаш още веднъж пръстена, който държи капака? На снимката ми изглежда жълт и ако е от същия материал, както касата, тогава май наистина ще да е оригинална жълта. Никога не съм виждал пръстен за капак, който да не е стоманен.
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

По-старите пръстени за Победа , Маяк , Ракета 2603 и други са месингови хромирани.
storyteller
Moderator
Reactions:

Мнение от storyteller »

Така е, но това е Родина.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Какво му се чудите,петък е правен,за това е така
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

От ясно по ясно си личи че диаметъра на изпъкналата част на капака е видимо по малък от нужното. Гривната е оригиналната на касата. Няма нищо чудно, повечето стандарти са еднакви- 22-24-26мм и т.н.
А дънкови якета не предлагам.
Виж някоя фешън тишъртка по може :)

Изображение
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

3017 написа:От ясно по ясно си личи че диаметъра на изпъкналата част на капака е видимо по малък от нужното. Гривната е оригиналната на касата. Няма нищо чудно, повечето стандарти са еднакви- 22-24-26мм и т.н.
А дънкови якета не предлагам.
Виж някоя фешън тишъртка по може :)

Изображение
iхлабав е защото предварително го отвих и само е пуснат отгоре за да снимам и от вътре машината без да се моткам със СИБЕРШОТЕЦА да не се изтощава напразно Гривната е от бронз и тя Стористелър Дали не се касае за задигната каса преди позлатяването и сглобяване в домашни условия за водка Понеделник е най страшния ден при руснаците а не петък Цепи ги главата от двудневните запои :D
storyteller
Moderator
Reactions:

Мнение от storyteller »

sheretudis написа:Дали не се касае за задигната каса преди позлатяването и сглобяване в домашни условия за водка
И това е възможно. Руснаците ги наричат със странния термин "жопные", което изглежда е свързано с начина, по който са напуснали завода :D Загадъчен език, загадъчни думи, загадъчна душа...
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

значи- касата си е родинска и е бронз Това е извода на капацитетите от форума с изключение на 3017 който еволюира и вече не твърди че е била позлатена, нито пък че не е оригинална ,съмнение има само за гривната а за нея нямам мнение Може да е била сменяна а може и да си е неговата си- по скоро е последното
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Не твърдя че е била позлатявана. От всички Родини известни на света няма нито една с такава форма, че да е била изнесена преди полагане на покритието.
Гривната според мен е оригинална за тази каса, която явно е била от някой евтинджос с EB8800 вътре :)
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Изображение
така не може да се докароса менте Павеле И вътрешната гривна оригинал и външната и ремонтоара
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Не се предаваш :)
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

sheretudis написа: така не може да се докароса менте Павеле И вътрешната гривна оригинал и външната и ремонтоара
Дали не може?

Изображение

Изображение
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Виж сега ,франкенщайна ме привлича като магнит Не се гнуся от него и имам доста в колекцията си За да стане читав франкенщайн за който да спорим дали е оригинален или не трябва да докаросаш следните параметри 1 -циферблат,докарва се до нужния размер с широка пила ръчно или с ножица ако е по голям -този няма 2 -ремонтоара трябва да дойде на точното място- тук никакви шменти капели не са възможни освен карданен ремонтотротоар-този няма З-диаметър на машината- докаросва се с различни гривни ако машината е по малка -този е с оригиналната гривна видно от снимката 4- капак да улучиш отново оригиналния а на всичко отгоре и гривната е шанс минимален Има и други уйдурми но тези са от основните Всеки корпус на винт от кировския механизъм става на автомат като му сложиш капак на автоподзавод :D И Славите иПОлетите и швейцарските Принципно всеки с механичен който е база за автоматичен с минимални усилия става автоматичен
Последно промяна от sheretudis на 16 Апр 2013 17:38, променено общо 1 път.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Предавам се :)
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”