Първо бъркаш добри я тон и проява на разбиране с "обясяване", както ти го наричаш! Защото не аз съм ти се оплаквал от грижите си и не аз съм те занимавал с дертовете си!!! И се научи, когато някой прояви съчувствие и доброжелателност към теб на лични да не му се правиш на големия мъжкар пред публика след това, защото последното говори само едно, което аз ще ти спестя в прав текст, а другите просто ще се досетят какво е

Но както казах и преди -след като за времето и годините не си се научил няма аз да те уча!
Относно речника ти .......то той е въпрос на възпитание, мироглед и още нещо.....последното ще го премълча за да не влизаме в ненужни спорове, но те съветвам коментари от типа на "недоклатен", респективно "недоклатена" да използваш само по предназначение и на съответното място, тоест там където си си у дома

и спрямо хора, към които можеш да си го позволиш, а аз определено не се числя към тях!
От какво вдяваш аудиторията сама ще прецени!!!
Това. което аз видях и прецених е, че се опитваш да се гъбаркаш с хората, но ако някой се избъзика с теб - палиш като моторедка!
Второто, което разбрах е, че си мъжкар само в собствените си очи, защото не оценяваш нито подадената ръка, нито добрата дума и отношение! Което за мен, а предполагам и останалите говори достатъчно.
Какви въпроси ми задаваш и за колко пари.....??? Идва ми да ти кажа, че всяка к....ва сама си определя цената, но ще се въздържа от уважение към форума!
По въпросът за "малкия ти" часовник......един съвет

Намери някоя с малки ръце!!! Там ще изглежда голям!!!
А!!! И гледай да разбира от шегите ти, или онова което казваш, за да не се получава като с колегата когото цитираш! За Росен говоря!
И един приятелски съвет накрая: всеки опит за надскачане може да доведе до падане на врат!
Бъди здрав!!!