Купувам Стрела 3017 или Poljot 3017
Re: Купувам Стрела 3017 или Poljot 3017
касите номерират ли се, като механизмите?
Не са номерирани, но доколкото помня от това което четох е, че в зависимост от периода на производство имат разлика в скоса на лъговете и цвета на хрома.
-
- Напреднал
- Reactions:
http://auction.bg/item.php?id=1786980" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderator
- Reactions:
Абе тази таблица май се оказа не дотам вярна. Гурутата на ВУС все по-често изказват съмнения. Според мен основателно - аз например имам един Полет с механизъм 2хх ххх, като го пуснах на форума, се появиха и други такива - а според таблицата такива механизми не би трябвало да съществуват, защото само 100 000 били произведени.trk2 написа:според таблицата която Павлин е споделил с нас излиза че часовника от и бей обявата е с подменен циферблат http://s7.postimg.org/6e4c682rv/3017lowres2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
механизма е номериран 88ХХХ върху моста на балнса, видно от таблицата е произведен в периода 76-79г. докато пак от тази таблица е видно че надписа на кирилица е използван до 65та година.
Аз съм убеден че таблицата е вярна. Кой и как е номерирал мостовете е отделна тема. Появили са се единични бройки с по една двойка отпред. Защитниците твърдят че това са ремкомплекти.
Лично аз не искам да се опорочи единственото стойностно съветско производството със стриктните си правила.
Лично аз не искам да се опорочи единственото стойностно съветско производството със стриктните си правила.
-
- Moderator
- Reactions:
ОК, да кажем, че няма единодушие за коректността на тази таблица - включително на ВУС, където се е появила - и да отложим спора 
Че капиталистите-експлоататори ме карат да работя и ако тръгна да търся линкове сега, ще има повдигнати вежди. Но за себе си съм убеден, че не е вярна, освен за най-ранните модели.

Че капиталистите-експлоататори ме карат да работя и ако тръгна да търся линкове сега, ще има повдигнати вежди. Но за себе си съм убеден, че не е вярна, освен за най-ранните модели.
То и аз натам бия, за ранните модели. После вече не се знае кой какви ги е вършил и какви самопроизволни нареждания е давал на работниците, така да го кажем