Франкенщайни...

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
dr.zlobul
Напреднал
Reactions:

Re: Франкенщайни...

Мнение от dr.zlobul »

Вече мога да кача снимки на един от франкенщайнчетата...
Ползвах касата от един TCM. Стоманена каса с джам на капака. Не бях сигурен как да се справя с цифера щото на Востока е доста по-малък в диаметър. Затова докато си рових из нета и по любимите форуми ми дойде идеята да го нарисувам подобно на руските рисувани цифери. С рисуването съм скаран та след дълги кандарми една приятелка свърши тая работа. Сега като се замисля можеше да си поиграя повече. Малко шприцкит за да не си личи къде са били старите маркери на цифера, но пък и разстоянието м/у цифера и стрелките е мн. малко така че .....малко шаренийка се получи, но пък на мен си ми харесва. Очаквам критики и мнения :wink:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Добре е станал :thumbup: Трябваше да покажеш на художничката стар,рисуван, със секси мотиви да добие представа какъв е стилът им :)
Изображение
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

kapkan написа:Добре е станал :thumbup: Трябваше да покажеш на художничката стар,рисуван, със секси мотиви да добие представа какъв е стилът им :)
Изображение
Toзи отгоре е с найстина красива рисунка :clap:
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”